|
| Ania Massacre | |
|
+101Frankie Roll Халинор Мимиш. Йен StormCrow Roshko Werewolf Unforgiven Phantom 1912 Хаджи MaDe In HeLL skyforger krissilent55 Кент dilaila1 Purblindd Social_Suicide Лили. Ralie tania_92lp LoaDinG Fallen Angel Different~girl dragons_eat_apples!! Fofo0 Zombiecupcake Борко ~different Imperial antani sad_but_true_ BaJaNaKa Annieh stunnka Agent Orange alien* EmmyCannibal All.Nightmare.Long luna_lovegood irrealiste <.LeX. > RockPlace Железен Ане VampireHeart fn.0.rd Katie_Rock Биби Adept Вилито Shit_For_Brainss sunshine nikoletito Линн Жоро Arach Доцент Бинева Unlimit3d (s)Ain't Бавен_Клошар "Рури" Selene Halinor Bubble CrazY debora Chaos! Мо7о_ейнджъл Bryan Gunslinger^^ eMm Илмари balduran vurkolak4y Немезида Rally_Shadows remy Руто In_Flames91 Opheliac vengeance Kaamos Tincheto_ Mad_Thrasher nameless Мия Ros3n4o Марто! Кънчо Ragga.one fonix D(emo)n_Hunter krissa Ади_Психаря littleMICROBE Puppet Master Пате Вильо. Aske Deathroll Ania 105 posters | |
Автор | Съобщение |
---|
Ania Moderator
Age : 31 Брой мнения : 2011 Location : Wonderland Интереси : pizza Рейтинг : 80 Registration date : 14.07.2008
| Заглавие: Ania Massacre Вто 22 Юли 2008, 00:40 | |
| First topic message reminder :Дообрееем.. и на мене ми стана скучно ! Името ми няма значение вие ще ми казвате АНЯ! На 15 години съм, Рак, странна, разлигавена,бисексуална, пушачка, ако ми дадете алкохол просто забравете за него, обичам шоколаад, много шоколадд, шоколад с ягоди, чист , бял шоколад ... Имам доста познати , но мноооого малко приятели, сменям темите за разговор много бързо, тъйч е понякога е малко объркващо да се пише с мене... Мразя Хомофоби - те са тъпи и ограничени, като половината население на земята ^.^ Обичааам.. Кока кола и ненавиждам Пепси!!!! Мразя училището, но това е заради класа ми пълен с олигофрени, идиоти и ... блондинки xD Обичам да крещя след самолети .. "Самолет самолет самолет" , обичам и да се ебавам с хората - имам странния талант да намирам всякакви недостатъци ,да се фащам за тях и да ги показвам по-такъв начин,че както са били незначителни преди 5 мин сега са най-големия проблем на дадения човек xD Толкова е забавно ... обичам и да повтарям "WTF..?!?!" Много говоря - ако ме оставите да говоря след 30 мин ще съжалявате , а след един час ще си търсите пистолет, а на тертия час просто ще се хвърлите под някоя кола.... Имам много странен хумор , който разбира се почти никой не разбира Обичам тестове.. много тестове,, вскякви тестове (освен ония в даскало) Пф... мързи ме да пиша.. ако искате да знаете още нещо... Edit: Е, т'ва описание ще чукне две годинки скоро, не може то така. Не съм се променила много (само дет' спрях да крещя "Самолет, Самолет"). Все още се казвам Аня, но вече не съм на 15 Може да кажем, че съм пораснала малко, но мъничко, ето толкова *показва с пръсти*. Усъвършенствах ебаването с хора, вече е почти перфектно. Мога с гордост да кажа, че имам най-прекрасните приятели на света, мога да накарам хората да ми завиждат. А сега ... Какво намразих за тези две години? 'Ми г/д същото си остана. Все още мразя ограничените хора, които не ме харесват заради кубинките, все още не харесвам момичетата, които си мислят, че са много красиви, като ходят с тонове грим, все още не харесвам мисленето на младежите и все още се питам "Защо всичко е така". Друга разлика в мен е че обичам живота. Да, открих, че той всъщност е прекрасен! Всеки един момент си заслужава, дори и лошите! Вече си обичам класа, това е поради щото се преместих в ново даскало! Не мислех, че мога да ставам в 5 сутринта с желание! Не знам какво още мога да кажа за себе си, всичко го има в милионите страници на темата ми. Love and thorns <3
Последната промяна е направена от Ania на Съб 29 Май 2010, 13:17; мнението е било променяно общо 1 път | |
| | |
Автор | Съобщение |
---|
Ania Moderator
Age : 31 Брой мнения : 2011 Location : Wonderland Интереси : pizza Рейтинг : 80 Registration date : 14.07.2008
| Заглавие: Re: Ania Massacre Чет 07 Яну 2010, 04:51 | |
| - alien* написа:
- Здравееей!
1. Щеше ли да искаш да знаеш кога ще умреш, ако имаше тая възможност? 2. Всъщност ако можеше да си избираш, как би умряла? 3. Добрее, започнах много мрачно... има ли думи, които като чуеш, амааа независимо кой ги изрича, те карат да се развеселиш истински? 4. Кои са те, ако има? 5. Първите ти впечатления за хората обикновено оказват ли се верни? 6. Кой цвят ти навява тъга? 7. А свежест?
:prance: 1. Труднооо... Искам, за да мога да си планирам времето така, че да бъда с любимите ми хора, когато се случи Не иска, защото така е по правилата. 2. Щастлива 3. Има :Д 4. Крава Или, когато чуя думата "религия" казано от Железния 5. Да. За сега само един път ме е лъгало това чувство. 6. Бяло 7. Червено Ууу...мерси, че ми вдигаш темата :Д | |
| | | Gunslinger^^ Rockplacer
Age : 29 Брой мнения : 1450 Location : Пловдив Рейтинг : 11 Registration date : 20.04.2009
| Заглавие: Re: Ania Massacre Чет 14 Яну 2010, 18:43 | |
| лелеее..срамота!!!!!! темата ти е чак на 3та страница :|:| *възражда я* хм..кво да те питам хД 1.Имало ли е преиод в който да си била ТДГ фенка? хД 2.Защо вече не слушаш Май Кем? 3.Антибиотици съкс,нали? >< 4.Знаеш ли,че мноого те обичам? *гууш* 5.нали след няколко години ше ходим в София да учим и ше живеем заедно? <33333 обичам те | |
| | | Ania Moderator
| Заглавие: Re: Ania Massacre Чет 14 Яну 2010, 19:11 | |
| Алелуя :Д 1. Баш фенка не 2.Слушам, но мнооооооооооооооого рядко :Д Вече не ми харесват толкова. 3.Естествено! 4. Знам *гуш* 5. Не, аз отивам в Пловдив. Аз повече | |
| | | Agent Orange Epic
Age : 29 Брой мнения : 628 Location : Видин Интереси : Футбол Рейтинг : 2 Registration date : 11.10.2009
| Заглавие: Re: Ania Massacre Сря 20 Яну 2010, 14:34 | |
| Legion Of The Damned (Occult) | |
| | | stunnka Epic
Age : 31 Брой мнения : 716 Location : Варна Рейтинг : 1 Registration date : 22.09.2009
| Заглавие: Re: Ania Massacre Сря 20 Яну 2010, 14:52 | |
| Любима песничка на Легиона ? | |
| | | Bubble Fan
Age : 29 Брой мнения : 519 Location : Варна Рейтинг : 9 Registration date : 17.04.2009
| Заглавие: Re: Ania Massacre Вто 09 Фев 2010, 18:46 | |
| Любим ден от седмицата? Любима група? А текст на песен? Ядене? Колко често мислиш зааа панделки? За сега това ^^ | |
| | | Ania Moderator
| Заглавие: Re: Ania Massacre Вто 09 Фев 2010, 18:49 | |
| Любим ден от седмицата? - Петък <<<3333 Любима група? - Otep, doh!!! А текст на песен? - оле...адски много са. Днеска е този In the corner beside my window There hangs a lonely photograph There is no reason I'd never notice A memory that could hold me back There is a wound that's always bleeding There is a road I'm always walking And I know you'll never return to this place Gone through days without talking There is a comfort in silence So used to losing all ambition Struggling to maintain what's left Once undone, there is only smoke Burning in my eyes to blind To cover up what really happened Force the darkness unto me (Opeth - Hope Leaves ) Ядене? - Къде?!?! (Пицааа <3) Колко често мислиш зааа панделки? - Постоянно :Д Обичам панделки | |
| | | Немезида Кака
Age : 36 Брой мнения : 1809 Location : in his heart Интереси : Ania Рейтинг : 61 Registration date : 31.01.2009
| Заглавие: Re: Ania Massacre Сря 10 Фев 2010, 00:16 | |
| | |
| | | Ania Moderator
| Заглавие: Re: Ania Massacre Сря 10 Фев 2010, 10:43 | |
| Не малко....ужасяващо много! | |
| | | Немезида Кака
Age : 36 Брой мнения : 1809 Location : in his heart Интереси : Ania Рейтинг : 61 Registration date : 31.01.2009
| | | | nikoletito Rockplacer
Age : 27 Брой мнения : 1202 Интереси : УайтСнейк, Лами, РокПлейс, Музика Рейтинг : 0 Registration date : 21.10.2009
| Заглавие: Re: Ania Massacre Съб 20 Фев 2010, 11:48 | |
| | |
| | | Ania Moderator
| Заглавие: Re: Ania Massacre Съб 20 Фев 2010, 15:14 | |
| - Немезида написа:
- Верно ли стана толкова рано да тичаш?
Мда.... - Цитат :
- Кога ще дойдеш в Пловдив.. Липсваш ми!!!
ако зависеше от мен, сега да съм при вас. А и вие ми лиспвате повече! | |
| | | Katie_Rock Rockplacer
Age : 31 Брой мнения : 591 Location : Бургас Рейтинг : 0 Registration date : 20.10.2009
| | | | Ania Moderator
| Заглавие: Re: Ania Massacre Пон 22 Фев 2010, 01:57 | |
| - Katie_Rock написа:
- Аня<3
Как си? Коя песен слушаш сега? Опиши си настроението с емотиконка. Липсвам ли ти? ..Защото ти на мен много ;/ Доста добре Avril Lavigne - Alice (underground) Естествено! aww | |
| | | Ania Moderator
| Заглавие: Re: Ania Massacre Пон 22 Фев 2010, 10:38 | |
| | |
| | | Бавен_Клошар Rockplacer
Age : 28 Брой мнения : 979 Location : Виена/Варна Интереси : Хора и музика Рейтинг : 12 Registration date : 28.08.2009
| Заглавие: Re: Ania Massacre Пон 22 Фев 2010, 17:33 | |
| Виж си коментаара на средната снимка във фейсбук Кога ще си направим нормална снимка с тебе? Ами какво правиш? Видя ли си поздрава в Поздравчета с песни? Как беше училище? А ти как си? Любим плод? Любим аромат? Кога ще ме гушкаш Аааа видях по-нагоре, че ходиш да бягаш... къде ? Чао <333 (hug) | |
| | | Ania Moderator
| Заглавие: Re: Ania Massacre Пон 22 Фев 2010, 19:31 | |
| Кога ще си направим нормална снимка с тебе? - Аз и нромална снимка...хахахахах!!! Ами какво правиш? - Гладувам :Д Видя ли си поздрава в Поздравчета с песни? - Да ! ^^ Как беше училище? - Добре... А ти как си? - Не добре... Любим плод? - Портокал, банан.... yummy Любим аромат? - Мама! Кога ще ме гушкаш - Ела ми само.. :Д Аааа видях по-нагоре, че ходиш да бягаш... къде ? - В Богоров. | |
| | | Annieh Fan
Age : 29 Брой мнения : 539 Location : Where the mad people are.. Интереси : фотография, литература Рейтинг : 1 Registration date : 26.11.2009
| Заглавие: Re: Ania Massacre Пон 22 Фев 2010, 21:38 | |
| Аня.. Хейй ^^
1) Как си днес? 2) Усмихна ли се? 3) Защо? 4) Какво виждаш в дъгата? 5) Какво се крие на края й? 6) Би ли искала да живееш на друга планета? 7) Защо? 8) Обичаш ли да седиш и да гледаш безцелно нощното небе? 9) Защо? 10) Притежаваш ли предмет, който да има сантиментална стойност за теб? 11) Историята му... 12) Пее ли? xD 13) Как си с изучаването на чужди езици? 14) На колко езика можеш да проведеш смислен разговор и кои са те? | |
| | | Ania Moderator
| Заглавие: Re: Ania Massacre Пон 22 Фев 2010, 22:02 | |
| 1) Как си днес? - Както винаги 2) Усмихна ли се? - Доста пъти 3) Защо? - Съучениците ми ме размсиват постоянно 4) Какво виждаш в дъгата? - Надежда 5) Какво се крие на края й? - Щастие 6) Би ли искала да живееш на друга планета? - Не 7) Защо? - Тук е достатъчно хубаво за мен 8) Обичаш ли да седиш и да гледаш безцелно нощното небе? - ДААА 9) Защо? - Сякаш крие толкова много тайни и сама си ги измислям. 10) Притежаваш ли предмет, който да има сантиментална стойност за теб? - Да 11) Историята му... - Просто едни камуфлажни дрехи, които са били на баща ми... 12) Пее ли? xD - Кое дали пее? :Д 13) Как си с изучаването на чужди езици? - Epic Fail 14) На колко езика можеш да проведеш смислен разговор и кои са те? - Въображаемия? | |
| | | Annieh Fan
Age : 29 Брой мнения : 539 Location : Where the mad people are.. Интереси : фотография, литература Рейтинг : 1 Registration date : 26.11.2009
| Заглавие: Re: Ania Massacre Пон 22 Фев 2010, 22:10 | |
| - Ania написа:
- 12) Пее ли? xD - Кое дали пее? :Д
Предмета, който има сантиментална стойност за теб.. Моя пее, но само аз го чувам.. ^^ | |
| | | Ania Moderator
| Заглавие: Re: Ania Massacre Пон 22 Фев 2010, 22:44 | |
| Шепне ми поняога, но рядко. Само когато е в настроение. | |
Age : 29 Брой мнения : 1450 Location : Пловдив Рейтинг : 11 Registration date : 20.04.2009
| Заглавие: Re: Ania Massacre Нед 28 Фев 2010, 15:06 | |
| Аняяя <3 Обичам те ТОЛКОВА много,просто си нямаш ни най-малка представа.. И ти благодаря за това колко пъти си била до мен ии не ти е писнало все още! *ако не ти е,скоро ще ти* и ми е толкова кофти,че не можем да се виждаме често та да..ОБИЧАМ ТЕ ии сега изрових една снимка колко съм злее и все пак <3333 | |
| | | Ania Moderator
| Заглавие: Re: Ania Massacre Нед 28 Фев 2010, 15:10 | |
| Не си по-зле от мен... Но пък двете зле, правим нещо прекрасно! И аз те обичам толкова, ама толкова много! За две години се сближихме адски и се радвам, че те познавам! А виждането...като пораснем големи ще живеем заедно без мъже, искаш ли? :d | |
| Заглавие: Re: Ania Massacre Нед 28 Фев 2010, 15:24 | |
| ДАДАДАДАДАА!!!!!! иначе не си зле бе! | |
| | | Вилито Rockplacer
Age : 30 Брой мнения : 1746 Location : Плевен :) Интереси : музика (: Рейтинг : 9 Registration date : 12.06.2009
| Заглавие: Re: Ania Massacre Нед 28 Фев 2010, 16:38 | |
| Хей ^^ Как си днес ^^ усмихна ли се ? бял шоколад :love: Ще ядем ли шоколад като дойда на Варна лятото ^^ Мм а ром обичаш ли? За какво живееш? А за какво мечтаеш ^^ Ако трябва да се опишеш като предмет - какъв би бил той ? /не учебен/ За водката какво мислиш ^^
Ще те оставям ^^ < 333 | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Ania Massacre | |
| |
| | | | Ania Massacre | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |