RockPlace
Какво чакаш? Влизай!
RockPlace
Какво чакаш? Влизай!
RockPlace
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ИндексPortal with galГалерияТърсенеПоследни снимкиРегистрирайте сеВход
Similar topics

За момчетата - перфектното момиче

Go down 
    +76
    RJDIO
    The Marlboro Man
    Бавен_Клошар
    Downingtn
    Борко
    Сакс
    Hamlet
    Cheshire Cat
    Yob
    Mercedes Tomini de Olmos
    Social_Suicide
    Rashugun
    gladius
    Влади
    Enough
    Михаил
    Adept
    (Zz?)
    Agent Orange
    Wicked Child
    KillYaAll
    tihichkoto
    Imperial
    MeTaLmAsTeR
    StormCrow
    Dante
    Bioshock
    sad_but_true_
    Хаджи
    fn.0.rd
    Ане
    Shit_For_Brainss
    bellz
    irrealiste
    Halinor
    stunnka
    DALEK
    Кънчо
    I Cum Blood !
    Доцент Бинева
    [KTFB]
    Дан
    Ania
    Annie
    fonix
    Zack
    насо
    debora
    Ади_Психаря
    Стеф
    CrazY
    Fre3domfighter
    Кент
    Железен
    m.satan
    marmot
    coft
    qkitaki
    remy
    Apple
    littleMICROBE
    Вильо.
    ben4
    Phantom 1912
    antani
    Мо7о_ейнджъл
    bry7al_bi7ch
    Мия
    Илмари
    Немезида
    wolf-eyes
    Selene
    balduran
    DevilFromHell
    Bryan
    Вилито
    80 posters
    Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
    АвторСъобщение
    Вилито
    Rockplacer
    Rockplacer

Female
    Брой мнения : 1746
    Интереси : музика (:
    Рейтинг : 9
    Registration date : 12.06.2009

За момчетата - перфектното момиче - Page 7 Empty
    ПисанеЗаглавие: За момчетата - перфектното момиче   За момчетата - перфектното момиче - Page 7 EmptyЧет 18 Юни 2009, 17:10

First topic message reminder :

И така .. Споделете какво е перфектното момиче за вас ..
    Върнете се в началото Go down

АвторСъобщение
    Hamlet
    Advanced
    Advanced

Male
    Брой мнения : 111
    Интереси : Музика - китара и пиано; Позия - да чета, пиша и коментирам;
    Рейтинг : 0
    Registration date : 04.04.2010

ПисанеЗаглавие: Re: За момчетата - перфектното момиче   За момчетата - перфектното момиче - Page 7 EmptyНед 30 Май 2010, 17:04

Като външен вид имам само няколко задължителни условия:

- Без сини очи - не ме интересува, ако ще да е "мис свят, вселена..." или вокалистката на Epica - има сини очи не ми харесва

- Да е високо близо колко мен

- Не знам какво толкоз се харесва в руса коса с черни корени...

- Естествено червената(рижава) коса не прилича на нищо

Като вътрешен вид

- Да имаме общи теми за разговор

- Без садисти и компания

- Без расисти и компания

- Горните две не означават хипита

....

Аз лично не вярвам перфектното момиче да може да се измери по критерии, защото тези критерии биха идвали от подсъзнанието, а не от изменчивото съзнание. Аз вярвам,
    туй същество не би се познало по външни белези, а по туй как те кара да се чувастваш докато я гледаш, докосваш....
    Сакс
    Administrator
    Administrator
    Сакс

Male
    Брой мнения : 669
    Интереси : Математика, физика, поезия, спорт;
    Рейтинг : 38
    Registration date : 01.01.2010

ПисанеЗаглавие: Re: За момчетата - перфектното момиче   За момчетата - перфектното момиче - Page 7 EmptyНед 30 Май 2010, 18:00

За мен перфектното момиче трябва да притежава перфектен и сходен спрямо моя характер. Под перфектен характер разбирам: уважение, загриженост, любов, разговорливост към съседа. Външният вид играе доста малка роля...
    Борко
    Fan
    Fan
    Борко

Male
    Брой мнения : 403
    Registration date : 12.04.2010

ПисанеЗаглавие: Re: За момчетата - перфектното момиче   За момчетата - перфектното момиче - Page 7 EmptyНед 30 Май 2010, 20:24

Единственото,което искам е тя да ме разбира и да бъде искрена с мен Smile
    Downingtn
    Ultimate Rockplacer
    Ultimate Rockplacer
    Downingtn

Male
    Брой мнения : 1168
    Рейтинг : 55
    Registration date : 11.06.2009

ПисанеЗаглавие: Re: За момчетата - перфектното момиче   За момчетата - перфектното момиче - Page 7 EmptyНед 30 Май 2010, 20:46

Да имаме общо взето еднакви интереси и от тук почва всичко интересно с "нея" : )
    И външния вид е от значение разбира се, но нямам конкретни предпочитания : )
    Бавен_Клошар
    Rockplacer
    Rockplacer
    Бавен_Клошар

Male
    Брой мнения : 979
    Интереси : Хора и музика
    Рейтинг : 12
    Registration date : 28.08.2009

ПисанеЗаглавие: Re: За момчетата - перфектното момиче   За момчетата - перфектното момиче - Page 7 EmptyПон 31 Май 2010, 16:55

Не искам много. Единствено ми трябва да ме обича... (вярно, че бих отказал пъпчива дебелана, която е тъпа като галош) И бих искал да не е грубиянка или к-рва... просто да ме обича и да е романтична... не само момчетата трябва да са романтични Wink
    Yob
    Great
    Great
    Yob

Male
    Брой мнения : 346
    Рейтинг : 2
    Registration date : 09.03.2010

ПисанеЗаглавие: Re: За момчетата - перфектното момиче   За момчетата - перфектното момиче - Page 7 EmptyСря 02 Юни 2010, 07:14

За момчетата - перфектното момиче - Page 7 28117_410720178880_23512543880_4360465_2215046_n

Ето яяяяяяяяяяяяяяя ! Clap
    stunnka
    Epic
    Epic
    stunnka

Male
    Брой мнения : 716
    Рейтинг : 1
    Registration date : 22.09.2009

ПисанеЗаглавие: Re: За момчетата - перфектното момиче   За момчетата - перфектното момиче - Page 7 EmptyСря 02 Юни 2010, 10:12

Ooooo, външността и е перфектна !!!!
    Phantom 1912
    BULTRAS
    BULTRAS
    Phantom 1912

Male
    Брой мнения : 1409
    Интереси : Ботев Пловдив, Праведна музика, ядене, пиене, бързо ускоряващи превозни средства и жени
    Рейтинг : 48
    Registration date : 14.05.2009

ПисанеЗаглавие: Re: За момчетата - перфектното момиче   За момчетата - перфектното момиче - Page 7 EmptyПон 28 Юни 2010, 04:07

Agent Orange написа:
    85% от мъжете/момчетата не им пука за характера. Важното е да може да готви! biggrin И да е секс-бомба! И ако можа да спазва ето това правило, ще бъде златна:

Скъпа жено/любима/приятелка/изгора/или каквато и да било представителка на противоположния пол, която може да бъде засегната от следващите редове.

1. Между 11 юни и 11 юли 2010 година трябва четеш редовно спортните страници на вестника, за да имаш представа какво се случва в света на футбола и по този начин да можеш да взимаш отношения по време на разговорите с мен. Ако не направиш това, ще те гледам с лошо око, или тотално ще бъдеш игнорирана. НЕ СЕ оплаквай от липса на внимание.

2. По време на световното телевизорът е само мой. По всяко време. Без изключения. Ако дори хвърлиш око към дистанционното, ще го загубиш (окото).

3. Ако трябва да минеш пред телевизора по време на мач, нямам нищо против, стига да го направиш лазейки на пода, без да отвличаш вниманието ми.

4. По време на мачовете ще съм сляп, глух и ням, освен в случаите, в които ще имам нужда от нещо за пиене или ядене. Трябва да си луда, ако си мислиш, че ще те слушам, ще отворя вратата, вдигна телефона или бебето, което тъкмо е паднало на пода....няма да стане.

5. Добра идея ще е да държиш по всяко време поне 12 бири в хладилника както и неща за ядене. И, моля те, не прави физиономии, когато приятелите ми идват вкъщи да гледаме мачове. В замяна ти обещавам да гледаш телевизия между 12 часа вечерта и 6 сутринта, освен ако не дават повторение на някой супер мач, който съм изпуснал през деня.

6. Моля, моля, моля те!!! Ако видиш, че съм разочарован, защото любимият ми отбор е паднал НЕ КАЗВАЙ: "Нищо толкова не е станало, това е само мач." Ако кажеш нещо подобно, само ще ме ядосаш повече и ще те обичам по-малко. Запомни, ти никога няма да знаеш повече от мен за футбола и твоите "успокоителни думи" могат да доведат само до скъсване/развод с мен.

7. Може да седнеш до мен, за да гледаме един мач заедно и да ми говориш на полувремето, но само когато има реклами и ако резултатът от първото полувреме ме удовлетворява. В добавка, моля да отбележиш, че казвам "един" мач. Следователно, не използвай Световното като глупаво извинение "да прекарваме време заедно".

8. Повторенията на головете са много важни. Не ме интересува дали съм видял гола, искам да го видя пак. Много пъти.

9. Кажи на приятелките си да НЕ идват вкъщи или да правят партита с бебета или деца, или събирания, които да изискват моето присъствие, защото:
    а) няма да дойда; б) няма да дойда и в) няма да дойда.

10. Но ако мой приятел ни покани на вилата му през уикенда да гледаме мачовете, отиваме веднага.

11. Обзорното предаване за Световното всяка вечер е толкова интересно, колкото са и самите мачове. Дори не си помисляй да казваш: "Ама ти нали гледа този мач... защо не пуснеш нещо, което да е интересно на всички?", защото отговорът ще бъде: "Виж правило 2."

12. Последно, моля те, запази за себе си изрази като: "Добре, че Световното е само веднъж на 4 години". Аз съм имунизиран към тях, защото преди и след световното има Шампионска лига, Висша лига, Италианското Калчо, Български мачове, Испанската Примера, ФА Къп, Европейско и т.н.

Послепис: Ако по време на Световното закъсаш с колата някъде в провинцията, или където и да било: Обади се на полицията или Пътна помощ. Благодаря за съдействието.

Напълно те подкрепям.Това важи най - вече,ако живееш с дадената мацка под един покрив.Тези правила трябва да се спазват,за да... живеете в приказ и хармония. Wink
    The Marlboro Man
    Great
    Great
    The Marlboro Man

Male
    Брой мнения : 272
    Интереси : myself
    Registration date : 08.02.2010

ПисанеЗаглавие: Re: За момчетата - перфектното момиче   За момчетата - перфектното момиче - Page 7 EmptyВто 29 Юни 2010, 12:24

Мале може би ми има нещо ама бая се смях на написаните по горе правила относно световното ама така е като не гледам футбол. Иначе ще излъжа ако кажа, че външността не ме интересува но не съм и много претенциозен стига ми като телосложение да не е прекалено клющава или пък пълна и с горе долу приятно лице. Иначе много се радвам на момичета с чувство за хумор а ако може и да са отворени към нови неща и да не съдят нещо само защото е различно и не го разбират, и да мисли без чужда помощ, би била идеална ако може да ме разбира и обича такъв какъвто съм.
    RJDIO
    Newbie
    Newbie

Male
    Брой мнения : 68
    Registration date : 19.06.2010

ПисанеЗаглавие: Re: За момчетата - перфектното момиче   За момчетата - перфектното момиче - Page 7 EmptyЧет 01 Юли 2010, 23:09

Да слуша метъл,нисичка или висока,но не по-висока от мен.И да слага тъмен грим покраи очите.И да си е готинка...

Екстри: Сини очи. Heart - Те ми деистват като хипноза
    DALEK
    Great
    Great
    DALEK

Male
    Брой мнения : 270
    Рейтинг : 7
    Registration date : 19.08.2009

ПисанеЗаглавие: Re: За момчетата - перфектното момиче   За момчетата - перфектното момиче - Page 7 EmptyСъб 24 Юли 2010, 00:06

След като се нагледах на красиви момичета в Европа и на балетният конк*рс установих, че за мен перфектното момиче не е българка.
    Лили.
    Moderator
    Moderator
    Лили.

Female
    Брой мнения : 2243
    Интереси : *ньо.
    Рейтинг : 33
    Registration date : 19.05.2009

ПисанеЗаглавие: Re: За момчетата - перфектното момиче   За момчетата - перфектното момиче - Page 7 EmptyСъб 16 Окт 2010, 23:26

Ай, ве, мъже, ко' ви замря темата? biggrin
    Илмари
    Rockplacer
    Rockplacer
    Илмари

Male
    Брой мнения : 1492
    Интереси : интересни
    Registration date : 24.01.2009

ПисанеЗаглавие: Re: За момчетата - перфектното момиче   За момчетата - перфектното момиче - Page 7 EmptyНед 17 Окт 2010, 01:25

Соре, Уотсън. Ние хленчим 3 страници по-малко biggrin
    Wicked Child
    Advanced
    Advanced
    Wicked Child

Брой мнения : 191
    Registration date : 23.11.2009

ПисанеЗаглавие: Re: За момчетата - перфектното момиче   За момчетата - перфектното момиче - Page 7 EmptyНед 17 Окт 2010, 21:43

Това е, щото аз не съм се разписал тук с мнение от три страници.
    Лили.
    Moderator
    Moderator
    Лили.

Female
    Брой мнения : 2243
    Интереси : *ньо.
    Рейтинг : 33
    Registration date : 19.05.2009

ПисанеЗаглавие: Re: За момчетата - перфектното момиче   За момчетата - перфектното момиче - Page 7 EmptyНед 17 Окт 2010, 21:52

^ А що не го направиш? ;D
    Franz
    Advanced
    Advanced
    Franz

Male
    Брой мнения : 131
    Интереси : sex drugs and rock&roll xD
    Рейтинг : 10
    Registration date : 07.06.2009

ПисанеЗаглавие: Re: За момчетата - перфектното момиче   За момчетата - перфектното момиче - Page 7 EmptyПет 29 Окт 2010, 00:54

Лили. написа:
    ^ А що не го направиш? ;D
    Щото така по-евтино Laughing

За мен перфектното момиче трябва да е преди всичко разбрано ....
    Каквито и плюсове да има ... ако се цупи за щяло и нещяло и иска невъзможни неща цялата връзка отива подяволите ....

Относно външния вид - трябва да е чаровна (дорий да не е хубава да може да компенсира с усмивка) за да може да ми привличе вниманието в началото.
    Хубаво ще е ако е спортна, активна, динамична, не обичам зстоялия начин на живот !
    И в същото време да може да се наслаждава на момента и да знае как да разпуска. (това според мен е рядка комбинация или хората са прекалено препряни или пък са прекалено тромави)
    Трябва да е романтично настроена, иначе не би ме разбрала никога Smile
    Както и да разбира хумора ми, иначе пак не би ме разбрала. (тук отпадат 99% от кандидатките)
    Трябва да е леко челната, но не толкова колкото мене и все пак да се навива лесно на простотий.
    И понеже говорим за "перфектното момиче" ще добавя и че ще е хубаво ако "тя" може да готви за да компенсира за моето невежество в тази област !
    Йен
    Rockplacer
    Rockplacer
    Йен

Female
    Брой мнения : 1260
    Интереси : Adventures~
    Рейтинг : 20
    Registration date : 28.09.2009

ПисанеЗаглавие: Re: За момчетата - перфектното момиче   За момчетата - перфектното момиче - Page 7 EmptyПет 29 Окт 2010, 17:18

Искам да ми готви мусака, пълнени чушки, БОБ (иу), лазаня, спагети, шишчета, пържоли, задушени зеленчуци, гювече, пиле с ориз. Да прави домашна лютеница, вино, компоти, сладка. Искам да е атлетична - краката й да са един метър, коремче с хиляда плочки, огроооооооооооомни, стегнати и напращели.. сещате се. Задължително да се облича модерно и да се поддържа със скъпа козметика, НО да не взима от мен пари за това и сама да си ходи на шопинг! Няма да й мъкна чантите, аз да не би да съм кавалер!
    Освен това трябва да ми пере всички мръсни, изгнили дрехи, да ги глади и сгъва, но да не ги прибира в гардероба ми - това си е моето лично пространство, където само си мисля, че тя не знае, че си държа кондомите и мъжките списания.
    Трябва да обожава футбол. Да пие алкохол, но не да ми вуни на ракия от пет километра. Да се държи добре с приятелите ми, но да не им се усмихва, защото тогава ще си помисля, че флиртува с тях и вече не ме обича.
    Препоръчително е да обича всичко, което обичам аз. Като започнем от музика, да минем през филми и да свършим до подправките в салатата.
    Да има готина майка, готин баща, който да я издържа вместо мен.
    Редовно да почиства къщата. Без значение дали има други задължения.
    Да не излиза по барове без моето разрешение и без преди това да съм проверил личните данни и досиетата на всичките хора, с които смята да отиде там.
    Забравих да кажа, че очите й трябва да са прекрасни. В тях да се смесват зелено, кафяво, синьо, черно, бежово, оранжево, сиво, червено, жълто, тюркоазена, шампанено и прасковено. Косата й да мирише винаги чудно и да е дълга и блестяща. Ноктите винаги да са в изправно състояние. Да не прекалява с бижутата.
    Да се интересува от мен, но не и да ми звъни всеки път като се качи в рейса. Не искам да ми нахалства. Да не ми изневерява. Да не ми омрънква света, когато случайно преспя с някоя дружка.

И все още съм сигурна, че изпуснах нещо... Dance
    Илмари
    Rockplacer
    Rockplacer
    Илмари

Male
    Брой мнения : 1492
    Интереси : интересни
    Registration date : 24.01.2009

ПисанеЗаглавие: Re: За момчетата - перфектното момиче   За момчетата - перфектното момиче - Page 7 EmptyПет 29 Окт 2010, 20:49

Wicked Child написа:
    Това е, щото аз не съм се разписал тук с мнение от три страници.

Пфф, господин "Пет пръста и нищо да не ми отказва." biggrin

П.П.: Сирме...тая е прекалено перфектна..чак плашеща. Dunno
    Wicked Child
    Advanced
    Advanced
    Wicked Child

Брой мнения : 191
    Registration date : 23.11.2009

ПисанеЗаглавие: Re: За момчетата - перфектното момиче   За момчетата - перфектното момиче - Page 7 EmptyСъб 30 Окт 2010, 21:17

Еми, Марто, представям ти статията за ръката в Уикипидия:
    http://en.wikipedia.org/wiki/Hand
    @ Йен: Иронията е яка, ама неоправдана в случая.
    New Age Messiah
    Great
    Great
    New Age Messiah

Male
    Брой мнения : 307
    Интереси : Търсене на нещо по-голямо
    Registration date : 23.05.2010

ПисанеЗаглавие: Re: За момчетата - перфектното момиче   За момчетата - перфектното момиче - Page 7 EmptyПон 01 Ное 2010, 13:37

Единствените ми изисквания са да не е с много къса коса, да ме обича и да ми има доверие .
    Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: За момчетата - перфектното момиче   За момчетата - перфектното момиче - Page 7 Empty

За момчетата - перфектното момиче
    Върнете се в началото 
    Страница 7 от 7Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
     Similar topics
    -

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
    RockPlace ::   :: Архив-
    Идете на: