Автор | Съобщение |
---|
насо Advanced
Age : 31 Брой мнения : 129 Рейтинг : 24 Registration date : 23.08.2008
| Заглавие: Re: За момчетата - перфектното момиче Пон 20 Юли 2009, 00:25 | |
| ^ пъф, нормално е на млади години... аз като съм дядо по душа и съм така цел живот... пак не върви | |
|
| |
Zack Advanced
Age : 32 Брой мнения : 117 Рейтинг : -1 Registration date : 03.07.2009
| Заглавие: Re: За момчетата - перфектното момиче Пон 20 Юли 2009, 20:48 | |
| Красива , умна , забавна и да ме разбира | |
|
| |
CrazY Rockplacer
Age : 33 Брой мнения : 2383 Location : ПЛОВДИВ Интереси : Палатки, забавление, плуване, пиене... Рейтинг : 82 Registration date : 15.12.2008
| Заглавие: Re: За момчетата - перфектното момиче Пон 20 Юли 2009, 20:51 | |
| цялата съм твоя | |
|
| |
Zack Advanced
Age : 32 Брой мнения : 117 Рейтинг : -1 Registration date : 03.07.2009
| Заглавие: Re: За момчетата - перфектното момиче Пон 20 Юли 2009, 21:07 | |
| Майко парашута ми се отвори ЗИМАМ ТЕ | |
|
| |
fonix Rockplacer
Age : 39 Брой мнения : 770 Location : Sofia Интереси : Колоездене и Обикаляне по чукари Рейтинг : 15 Registration date : 09.09.2008
| Заглавие: Re: За момчетата - перфектното момиче Вто 21 Юли 2009, 18:28 | |
| Първото впечатление е сбор от външен вид и излъчване. Ако едното от двете неща не ти допада твърде много, става сложно да подходиш към човека правилно. Има хора които ти трябва малко повече време за да ги оцениш(тук мога да предложа себе си за пример :Д, в никакъв случей не мога да се меря с Ваню и Геш-а по първо впечатление, но ако някой отдели време да ме опознае обикновенно ме харесва поне малко ) При мен същото се отнася и за момичетата, има някои които ти спират дъха от първия поглед (това не я прави, нито перфектна нито неустоима) просто такъв е бил момента. Други ги опознаваш лека по-лека и се влюбваш в тяхната същност, което е най-важното. Ще повторя вече казани умни мисли: Недостатъците са това, което ни правят различни и интересни, когато осъзнаете недостатъците на някой и не само ги приемете, а не бихте ги разменили за нищо на света. Тогава сте намерили истинската си половинка. Когато света ти се усмихне, само защото тя е до теб. Когато дори мълчанието ти носи наслада. Тогава си намерил любовта. За мен вече няма значение височината, цвят на очите (когато едно момиче може да те препарира с поглед, просто цвета не е от значение). За мен тук всички сте перфектни и красиви. Поне в моите очи и душа. | |
|
| |
Annie Advanced
Age : 31 Брой мнения : 123 Location : Pleven,BG Интереси : music Рейтинг : 7 Registration date : 15.03.2009
| Заглавие: Re: За момчетата - перфектното момиче Пет 24 Юли 2009, 13:59 | |
| абе да ви кажа не искате кой знае колко много (повечето от вас де ) шото аз кви момчета познавам и кви искания имат | |
|
| |
Ania Moderator
Age : 31 Брой мнения : 2011 Location : Wonderland Интереси : pizza Рейтинг : 80 Registration date : 14.07.2008
| Заглавие: Re: За момчетата - перфектното момиче Пет 24 Юли 2009, 16:57 | |
| е, има и по-скромни.. "Има ли п***а, стааа" За тях е важно не какво е момичето, а дали ще им пусне.. :Д | |
|
| |
Annie Advanced
Age : 31 Брой мнения : 123 Location : Pleven,BG Интереси : music Рейтинг : 7 Registration date : 15.03.2009
| Заглавие: Re: За момчетата - перфектното момиче Пет 24 Юли 2009, 21:37 | |
| ем да ..ше и сложат един плик на главата и готово | |
|
| |
Вильо. Epic
Age : 32 Брой мнения : 687 Рейтинг : 29 Registration date : 15.07.2008
| Заглавие: Re: За момчетата - перфектното момиче Пет 24 Юли 2009, 21:58 | |
| - CrazY написа:
- Свястна, красива, мислеща.
точно такава ми трябва и на мен.Искам да споделям с някой, който ще чувствам достатъчно близък, че да го правя.Искам и да е луда, за да правим простотии заедно. | |
|
| |
Ania Moderator
Age : 31 Брой мнения : 2011 Location : Wonderland Интереси : pizza Рейтинг : 80 Registration date : 14.07.2008
| Заглавие: Re: За момчетата - перфектното момиче Вто 28 Юли 2009, 11:02 | |
| Еее...няма такива..ние сме тъпи и грозни... някой ден ще се отчаяте и ще се примирите с някоя задръстена с брекети *усмихва се* ^^ | |
|
| |
Ади_Психаря Rockplacer
Age : 32 Брой мнения : 2517 Рейтинг : 71 Registration date : 31.08.2008
| Заглавие: Re: За момчетата - перфектното момиче Вто 28 Юли 2009, 11:23 | |
| ...или с някое секси, като Аня.*предупредителен поглед*
Едит:Секси си МА :д
Последната промяна е направена от Ади_Психаря на Сря 29 Юли 2009, 11:04; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
Ania Moderator
| Заглавие: Re: За момчетата - перфектното момиче Сря 29 Юли 2009, 11:00 | |
| не ма.. не го разбра..аз съм задръстеното, ти си сексито...пък сексито вече е заето тъй че остава задръстеното.. точка..спираме да спамим..! | |
|
| |
Дан Advanced
Age : 29 Брой мнения : 181 Интереси : метъл, китари, басове, бира Рейтинг : -6 Registration date : 06.07.2009
| Заглавие: Re: За момчетата - перфектното момиче Пон 03 Авг 2009, 14:41 | |
| на мене ми стига да е по ниска от мене поне с 5 сантиметра да не е някъв пън дето да не може да обели една дума, да е красива и стига толкова | |
|
| |
[KTFB] Advanced
Брой мнения : 110 Location : Пловдив Рейтинг : 9 Registration date : 19.04.2009
| Заглавие: Re: За момчетата - перфектното момиче Вто 11 Авг 2009, 16:42 | |
| Чак перфектна..не, защото никой не е съвършен. Но главните характеристики, които бих оценил у едно момиче са: начина и на мислене- да бъде способна да мисли паралелно, да е способна да се аргументира и да е мъдра. Да е способна да ме изслушва да ме мотивира към по-добро и перфекзионизиране и най-важното - да балансира между реалното и нереалното. | |
|
| |
Доцент Бинева Rockplacer
Age : 29 Брой мнения : 1071 Location : Асеновград Интереси : Рейтинг : 0 Registration date : 26.07.2009
| Заглавие: Re: За момчетата - перфектното момиче Пон 17 Авг 2009, 18:08 | |
| - DRAGON написа:
- Перфектното момиче е това, което може да те накара да се усмихнеш, дори когато светът е готов да се сгромоляса върху теб.
Перфектното момиче е това, за което си заслужава да надминеш себе и за което би стигнал до края на света.
Перфектното момиче е това, което е готово да бъде до теб и в най-тежките моменти.
Перфектното момиче е това, което винаги може да намери позитивното и в най-негативните неща.
Перфектното момиче е това, което може да те приеме такъв какъвто си с положителните и отрицателните ти страни. едно момче да мисли като хората | |
|
| |
I Cum Blood ! Fan
Age : 31 Брой мнения : 597 Location : Пловдив Интереси : ПС , Музика , Запознанства , Жени Рейтинг : 8 Registration date : 09.06.2009
| Заглавие: Re: За момчетата - перфектното момиче Пон 17 Авг 2009, 21:23 | |
| е човек каквото и да му даваш все ще иска още така чее... перфектно момиче няма! :Д | |
|
| |
Кънчо Rockplacer
Age : 31 Брой мнения : 530 Location : Тук-таме Интереси : Музика Рейтинг : 23 Registration date : 16.09.2008
| Заглавие: Re: За момчетата - перфектното момиче Вто 18 Авг 2009, 02:56 | |
| Перфектно нищо няма... Перфекционизъм никъде няма да намериш, поради простата причина, че дори и липсата на грешки е дразнеща... | |
|
| |
[KTFB] Advanced
| Заглавие: Re: За момчетата - перфектното момиче Вто 18 Авг 2009, 10:07 | |
| Не си разбрал моите критерий, : ). Имах предвид въпросната жена да ме кара да поема правилния път, а самия път да е пътя към усъвършенството. | |
|
| |
Кънчо Rockplacer
Age : 31 Брой мнения : 530 Location : Тук-таме Интереси : Музика Рейтинг : 23 Registration date : 16.09.2008
| Заглавие: Re: За момчетата - перфектното момиче Вто 18 Авг 2009, 23:36 | |
| Теб те разбрах, макар че не съм съгласен, защото ако самият ти не знаеш кой е правилния път, не може да очакваш от нея да знае всичко за следващите ти избори. | |
|
| |
[KTFB] Advanced
| Заглавие: Re: За момчетата - перфектното момиче Вто 18 Авг 2009, 23:45 | |
| Констатирах, че въпросния път е този към усъвършенството, но въх и да е така и аз имам гледна точка и възгледи към нещата. И човек никога, ама никога няма да открие "най-правилния" път за него, то си е само дефиниция, поне за мен и според ценностната ми система, на която съм се градял дълго време, дори и да се мъчиш цял живот, пак няма да го откриеш. Пък кои сме ние да дискутираме такива теми, още сме "лапита", та мислим и разсъждаваме в/у кое е било правилен път и кое не..? И моля, много те моля не ми го раздавай идиотския с твоето "теб те разбрах".. | |
|
| |
DALEK Great
Age : 30 Брой мнения : 270 Location : Варна Рейтинг : 7 Registration date : 19.08.2009
| Заглавие: Re: За момчетата - перфектното момиче Сря 23 Сеп 2009, 19:51 | |
| Ще бъде нърдка или азиатка. Или най-добре азиатка-нърдка. Ако тези са невъзможни, то ще е умна, ще е интересен събеседник и ще има хубаво лице. Все пак, ако е азиатка ще е най-добре | |
|
| |
stunnka Epic
Age : 31 Брой мнения : 716 Location : Варна Рейтинг : 1 Registration date : 22.09.2009
| Заглавие: Re: За момчетата - перфектното момиче Сря 23 Сеп 2009, 20:02 | |
| | |
|
| |
wolf-eyes Fan
Age : 34 Брой мнения : 404 Location : Пловдив Рейтинг : 6 Registration date : 02.01.2009
| Заглавие: Re: За момчетата - перфектното момиче Пет 25 Сеп 2009, 02:04 | |
| - Holst написа:
- DALEK написа:
- Ще бъде нърдка или азиатка. Или най-добре азиатка-нърдка.
Ако тези са невъзможни, то ще е умна, ще е интересен събеседник и ще има хубаво лице. Все пак, ако е азиатка ще е най-добре Азиаааткииииии Да бъде умна, красива и е добре да е азиатка, макар че не е задължително. Пък във един кирайски ресторант каква видяяяяяяях, леле, ама беше женена за готвача, което ми уби деня. Хаха,когато стигнеш до леглото с една азиатка ще видиш три неща,1во не се бръснат,2ро нехигиенични са,3то с тези дръпнати очи не може да разбереш дали ти намига или те гледа злобно Всичко е в кръга на шегата естествено | |
|
| |
Halinor Fan
Age : 31 Брой мнения : 532 Рейтинг : 0 Registration date : 25.08.2009
| Заглавие: Re: За момчетата - перфектното момиче Нед 27 Сеп 2009, 18:05 | |
| добре, аз въпрос имам към вас, господа. Дефинирайте ми "красива". | |
|
| |
Немезида Кака
Age : 36 Брой мнения : 1809 Location : in his heart Интереси : Ania Рейтинг : 61 Registration date : 31.01.2009
| Заглавие: Re: За момчетата - перфектното момиче Пон 28 Сеп 2009, 00:12 | |
| - Halinor написа:
Дефинирайте ми "красива". Стигнала съм до извода, че има един тип момичета, които са "универсални" за всеки като външен вид: нисичка - 1,60 - 1, 70, със светли очи, тъмна коса, слабичка и както един познат казва с извинение "Малко дупе и стгената цица." Губя по всеки критерий.... | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: За момчетата - перфектното момиче | |
| |
|
| |
| За момчетата - перфектното момиче | |
|