Автор | Съобщение |
---|
wolf-eyes Fan
Age : 34 Брой мнения : 404 Location : Пловдив Рейтинг : 6 Registration date : 02.01.2009
| Заглавие: Re: За момчетата - перфектното момиче Пон 28 Сеп 2009, 01:02 | |
| - Halinor написа:
- добре, аз въпрос имам към вас, господа.
Дефинирайте ми "красива". Това е доста трудно,защото всеки си има различно виждане,аз лично си падах по тъмнокоси,високи,стройни,абе както се вика готина мацка...но кво ми стана заминах на почивка и се влюбих в точно обратното,русо,със светли очи,не много висока и така...за това ти казвам много зависи | |
|
| |
Halinor Fan
Age : 31 Брой мнения : 532 Рейтинг : 0 Registration date : 25.08.2009
| Заглавие: Re: За момчетата - перфектното момиче Пон 28 Сеп 2009, 22:17 | |
| и последно, кфо? няа оправия. | |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: За момчетата - перфектното момиче Пон 28 Сеп 2009, 22:35 | |
| - Halinor написа:
- и последно, кфо?
няа оправия. А защо си мислите, че чистата красота е единственото, което привлича мъжкото внимание и погледи ? |
|
| |
debora Great
Age : 31 Брой мнения : 279 Рейтинг : 3 Registration date : 15.04.2009
| Заглавие: Re: За момчетата - перфектното момиче Пон 28 Сеп 2009, 23:26 | |
| - DRAGON написа:
- Halinor написа:
- и последно, кфо?
няа оправия. А защо си мислите, че чистата красота е единственото, което привлича мъжкото внимание и погледи ? в повечето случаи е така | |
|
| |
Илмари Rockplacer
Age : 31 Брой мнения : 1492 Location : Пловдив Интереси : интересни Рейтинг : 9 Registration date : 24.01.2009
| Заглавие: Re: За момчетата - перфектното момиче Пон 28 Сеп 2009, 23:29 | |
| - debora написа:
- в повечето случаи е така
повечето случай не означава цялото българско мъжко население ..или цялото мъжко рок плейс население | |
|
| |
насо Advanced
Age : 31 Брой мнения : 129 Рейтинг : 24 Registration date : 23.08.2008
| Заглавие: Re: За момчетата - перфектното момиче Вто 29 Сеп 2009, 15:05 | |
| защо, дъ фак, всички женски си мислят, че мъжете гледат само тяло, външен вид, облекло и други такива... разбира се, никой не харесва крокодили, които се обличат в трудовашки манти от ТКЗС-тата едно време, ама все пак не сме ебахти животните | |
|
| |
Halinor Fan
| Заглавие: Re: За момчетата - перфектното момиче Вто 29 Сеп 2009, 15:13 | |
| аве -.- оф големи сте мъже : D не съм казала такова нещо. просто забелязвам, че всички (+ - 1 човек ) са включили в дефиницията си за перфектно момиче "красива" и искам да ми го обясните. какво за вас означава красиво момиче ? | |
|
| |
irrealiste Great
Age : 30 Брой мнения : 352 Location : Варна /из прашни улици някакви/ Интереси : комбинацията между човка, криле, опашка, рога, хриле, нокти, люспи и копита, не помага, ако кандидатстващ в клуб по интереси Рейтинг : 6 Registration date : 27.12.2008
| Заглавие: Re: За момчетата - перфектното момиче Вто 29 Сеп 2009, 15:24 | |
| а пък красотата е най-субективното нещо на този свят. никой не може да ти каже какво точно е красиво и привлекателно за всички. сещаш се. красива за някой от тях, не значи красива за всички, мен и теб (: http://fuckthenorm.net/?p=179 , тяк Fuc*TheNorm казва няколко много хубави неща по този въпрос (: | |
|
| |
Немезида Кака
Age : 36 Брой мнения : 1809 Location : in his heart Интереси : Ania Рейтинг : 61 Registration date : 31.01.2009
| Заглавие: Re: За момчетата - перфектното момиче Вто 29 Сеп 2009, 18:41 | |
| Оставете момчетата да си кажат, но мога да се хвана на бас, че когато погледнат някое момиче, не си мислят "Уау, колко интелигентна изглежда.". Но пък и не мога да отрека, че и аз не гледам визия при първа среща. Но пък тук говорим за "перфектното момиче". Това не е само визия, така че не ги нападайте за нея. Вие самите може да не се харесвате изобщо (като мен), но за някой вие сте "ПЕРФЕКТНАТА"....с много главни букви и ако щете виждат думата със сърчица около нея. Може да имате криви крака, остър нос and so on....но Той те харесва и обича каквато си. | |
|
| |
irrealiste Great
Age : 30 Брой мнения : 352 Location : Варна /из прашни улици някакви/ Интереси : комбинацията между човка, криле, опашка, рога, хриле, нокти, люспи и копита, не помага, ако кандидатстващ в клуб по интереси Рейтинг : 6 Registration date : 27.12.2008
| Заглавие: Re: За момчетата - перфектното момиче Вто 29 Сеп 2009, 18:57 | |
| - Немезида написа:
- Оставете момчетата да си кажат, но мога да се хвана на бас, че когато погледнат някое момиче, не си мислят "Уау, колко интелигентна изглежда.". Но пък и не мога да отрека, че и аз не гледам визия при първа среща.
външният вид не показва дали някой е умен или не, соу.. изречението ти е оксиморон. докато не ти проговори някой, няма начин да го знаеш. дори и някой да ти изглежда интелигентен, съвсем не значи, че е. когато не познаваш някого, съвсем нормално е да съдиш по външния вид. естествено е, просто защото няма по какво друго. - Немезида написа:
- Но пък тук говорим за "перфектното момиче". Това не е само визия, така че не ги нападайте за нея. Вие самите може да не се харесвате изобщо (като мен), но за някой вие сте "ПЕРФЕКТНАТА"....с много главни букви и ако щете виждат думата със сърчица около нея. Може да имате криви крака, остър нос and so on....но Той те харесва и обича каквато си.
аз пък съм на друго мнение. качествата на някого ни карат да го харесваме, недостатъците да го обичаме. което ми напомня за колко очарователен намирам невротизма. <3 перфектни хора няма, да, дори когато си влюбен(а). съвдем друго е как го приемаш това, дали избираш да се правиш на сляп, или просто си позволиш да ти хареса. | |
|
| |
Halinor Fan
| Заглавие: Re: За момчетата - перфектното момиче Вто 29 Сеп 2009, 20:34 | |
| мъже, вас чакам. мнение по въпроса ; D
тфа на фак дъ норм напрал ме просълзи, честно <333 толкова е мило. | |
|
| |
remy Epic
Age : 32 Брой мнения : 725 Location : over the rainbow. Рейтинг : 15 Registration date : 04.10.2008
| Заглавие: Re: За момчетата - перфектното момиче Вто 29 Сеп 2009, 21:11 | |
| значиии. вътрешна красота>външна красота. въпреки че външността е първото нещо, което се вижда в някой. но опознаеш ли го, тука вече всичко коренно се променя.
относно "красотата", аз казвам, че всяко момиче си има своя чар, който е неповторим. всяко момиче е уникално по свой си начин, заради самата нея. но напоследък се навъдиха доста клонинги, соу... х.х | |
|
| |
debora Great
| Заглавие: Re: За момчетата - перфектното момиче Вто 29 Сеп 2009, 21:15 | |
| какво имаш предвид клонинги ?? | |
|
| |
remy Epic
Age : 32 Брой мнения : 725 Location : over the rainbow. Рейтинг : 15 Registration date : 04.10.2008
| Заглавие: Re: За момчетата - перфектното момиче Вто 29 Сеп 2009, 21:21 | |
| само се огледай, 60% от момичетата в клас, в училище, etc. са напудрени, топирани, наконтени "кифли". | |
|
| |
Ади_Психаря Rockplacer
Age : 32 Брой мнения : 2517 Рейтинг : 71 Registration date : 31.08.2008
| Заглавие: Re: За момчетата - перфектното момиче Вто 29 Сеп 2009, 21:38 | |
| "Фешън-клонинги" , както се беше изразил един приятел. И заради - Цитат :
- вътрешна красота>външна красота
те са грозни. Не защото имат грозни черти или фигура. Те просто са грозни. Някои хора не го разбират"Ама какво, те иначе са симпатични, просто са фешънки". Е, несъвместими са двете думи, съжалявам. ;p | |
|
| |
bellz Great
Брой мнения : 269 Location : The Supermarket, Varna Интереси : занимавам се с платени убийства Рейтинг : 1 Registration date : 20.11.2008
| Заглавие: Re: За момчетата - перфектното момиче Вто 29 Сеп 2009, 21:54 | |
| 'Красота' си има дефиниция за всеки различно. Все едно да спорите дали чашата е наполовина празна или наполовина пълна. За всеки различно. Едни си имат фетиши за момичета с дълги коси, други с къси. Пък и понякога не всичко зависи от теб, може да си мислиш че харесваш еди-си-какви мацки/мъже и изведнъж от нищото се появява някоя или някой коренно различен от всички момичета/момчета, които си харесвал. И да, може да харесаш някой на външен вид, но не можеш да го обичаш само заради външния вид, особено ако се окаже няква тъпа кофа или селска пръчка. Така де, пак зависи, селските пръчки и те се намират една друга. Ако си говорим за красота, можем да споменем и феромони, чисто привличане и прочее. Кво значение има, по дяволите? Не можете да сложите думичката красота или 'мъжки предпочитания' под един знаменател, просто щот няма такива. Различни мъже, различни предпочитания. | |
|
| |
Shit_For_Brainss Fan
Age : 30 Брой мнения : 401 Location : България,Асеновград Интереси : Какво ли не Рейтинг : 0 Registration date : 14.09.2009
| Заглавие: Re: За момчетата - перфектното момиче Чет 01 Окт 2009, 23:35 | |
| няма такова нещо като перфектно момиче дори да отговаря на всичко което искам все нещо ше липсва иначе да е умна с чуство за хумор усмихната и да не е много по висока от мен | |
|
| |
Ане Rockplacer
Age : 29 Брой мнения : 460 Location : The shores of Anduin Интереси : бръм... Рейтинг : 0 Registration date : 13.05.2009
| Заглавие: Re: За момчетата - перфектното момиче Нед 25 Окт 2009, 18:55 | |
| ееейтц!Перфектна?За да искаш принцеса не трябва ли да си принц? (не прочетох мненията преди това,амааа дъмм (; ) Иии разбира се,всеки с предпочитанията си (: | |
|
| |
fn.0.rd Banned
Age : 32 Брой мнения : 317 Location : Пловдив; Интереси : Cha0s. Рейтинг : 0 Registration date : 24.10.2009
| Заглавие: Re: За момчетата - перфектното момиче Нед 25 Окт 2009, 19:30 | |
| Перфектна - да има хубав фейс, хубаво тяло, и да може да се съмнява. | |
|
| |
debora Great
| Заглавие: Re: За момчетата - перфектното момиче Нед 25 Окт 2009, 19:33 | |
| - Fnord написа:
- .. и да може да се съмнява.
в какво ? | |
|
| |
fn.0.rd Banned
Age : 32 Брой мнения : 317 Location : Пловдив; Интереси : Cha0s. Рейтинг : 0 Registration date : 24.10.2009
| Заглавие: Re: За момчетата - перфектното момиче Нед 25 Окт 2009, 19:37 | |
| - debora написа:
- Fnord написа:
- .. и да може да се съмнява.
в какво ? Във всичко. | |
|
| |
debora Great
| Заглавие: Re: За момчетата - перфектното момиче Нед 25 Окт 2009, 19:41 | |
| да се съмнява в теб, това хубаво ли е ? | |
|
| |
fn.0.rd Banned
| Заглавие: Re: За момчетата - перфектното момиче Нед 25 Окт 2009, 19:49 | |
| - debora написа:
- да се съмнява в теб, това хубаво ли е ?
За бога да! | |
|
| |
Доцент Бинева Rockplacer
Age : 29 Брой мнения : 1071 Location : Асеновград Интереси : Рейтинг : 0 Registration date : 26.07.2009
| Заглавие: Re: За момчетата - перфектното момиче Пон 26 Окт 2009, 00:05 | |
| Ти нещо не си в ред моето момче , как искаш момичето ти да се съмнява в теб , това е тъпо ?!? Би ли ни обяснил защо искаш който и да е било да се съмнява в теб камоли жената ти | |
|
| |
fn.0.rd Banned
| Заглавие: Re: За момчетата - перфектното момиче Пон 26 Окт 2009, 00:07 | |
| - Доцент Бинева написа:
- Ти нещо не си в ред моето момче , как искаш момичето ти да се съмнява в теб , това е тъпо ?!? Би ли ни обяснил защо искаш който и да е било да се съмнява в теб камоли жената ти
Съмнението поражда истина. На това се основава философията, "моето момиче". | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: За момчетата - перфектното момиче | |
| |
|
| |
| За момчетата - перфектното момиче | |
|