| Хаштаг на Биби темата | |
|
+31"Рури" Влади nikoletito Selene qkitaki MaDe In HeLL Ania Немезида StormCrow VampireHeart Ralie luna_lovegood Мо7о_ейнджъл EmmyCannibal Purblindd Линн Вилито Bryan eMm Kryptonite Adept I Cum Blood ! Petar Motörhead shadowminded nameless D(emo)n_Hunter Жоро Kaamos Цвет LoaDinG Биби 35 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Биби Rockplacer

Age : 31 Брой мнения : 578 Location : Варна Интереси : рисуване и спорт Рейтинг : 5 Registration date : 08.11.2009
 | Заглавие: Хаштаг на Биби темата Вто 17 Ное 2009, 16:49 | |
| Здравейте всички от РокПлейс!  Казвам се Били, на 18 години съм, от Варна. Имам по-голям брат- на 23 години и много си го обичам! ^^ Обичам да рисувам(!!!!) и да спортувам(не че ми личи, но тренирам киокушин  ), един от любимите ми предмети е френската литература и френския естествено(също история и биология). Слушам доста разнообразна музика, общо взето каквото ми хареса.  Главно обаче Скорпиънс и Дистърбд. <33 Обожавам: шоколад(с цели лешници, бял, черен с мента),портокали, банани(и общо взето всякакви цитруси) кола, бира, пица, торта и кекс. :Р Не обичам: чалга(но като "подпийна" и не осъзнавам какво слушам съм имала и своите моменти), пепси, да ми говорят зад гърба, несериозни хора, да ми е мръсно вкъщи, диети. Тук съм от скоро, за форума научих от Аня още първата седмица след като беше създаден, но така и не се регнах, чак сега... ПИТАЙТЕ КАКВОТО ПОЖЕЛАЕТЕ, ОБОЖАВАМ ВЪПРОСИ!!!!  (не, сериозно :д )
Последната промяна е направена от Биби на Сря 04 Ное 2015, 13:29; мнението е било променяно общо 5 пъти | |
|
 | |
LoaDinG Rockplacer

Age : 26 Брой мнения : 676 Location : Плевен(Белене) Интереси : Bass... :) Рейтинг : 1 Registration date : 08.11.2009
 | Заглавие: Re: Хаштаг на Биби темата Вто 17 Ное 2009, 16:53 | |
|  хейййй 1.Бих искала да се казвам... 2.На галено ми казват... 3.Ако бях скъпа вещ щях да съм... 4.Пет неща без които не мога... 5.Ангел или дявол? 6.Секси бельо или пижама на мечета? 7.Чуствам се най добре със... 8.Най-голямата ми слабост е... 9.Сладолед или шоколад? 10.Чай или кафе? 11.Релаксирам със... 12.Морски или планински курорт? | |
|
 | |
Биби Rockplacer

Age : 31 Брой мнения : 578 Location : Варна Интереси : рисуване и спорт Рейтинг : 5 Registration date : 08.11.2009
 | Заглавие: Re: Хаштаг на Биби темата Вто 17 Ное 2009, 17:04 | |
| - LoaDinG написа:
хейййй 1.Бих искала да се казвам... 2.На галено ми казват... 3.Ако бях скъпа вещ щях да съм... 4.Пет неща без които не мога... 5.Ангел или дявол? 6.Секси бельо или пижама на мечета? 7.Чуствам се най добре със... 8.Най-голямата ми слабост е... 9.Сладолед или шоколад? 10.Чай или кафе? 11.Релаксирам със... 12.Морски или планински курорт? Хейй!!!  1. Не съм мислила, но Мариана много ми харесва като име.  2. Били, Биби и Буба--> най вече Били 3. Копик маркери (ужаасно скъпи са и са професионални, ехх  ) 4. Семейство, приятели, море, шоколад и компютър.  5. Дявол. 6. Зависи 7. Удобни обувки, теникса и дънки. 8. Тайна!  9. Шоколад, рабира се  ^^ 10. Чай 11. Музика и рисуване 12. Планински, нагледала съм се на море. xD | |
|
 | |
Цвет Unique

Age : 27 Брой мнения : 870 Location : Пловдив Рейтинг : 0 Registration date : 13.10.2009
 | Заглавие: Re: Хаштаг на Биби темата Вто 17 Ное 2009, 19:35 | |
| Хей ^^ Любима бира ? Какво спортуваш ? Любима песен на Скорпиънс ? Обичаш ли гъби ? Какво мислиш за би-сексуалните ? Какво мислиш за Кърт Кобейн ? Пържени картофки ? Снимка ? | |
|
 | |
Kaamos Rockplacer

Age : 32 Брой мнения : 1165 Location : Варна Интереси : aaaaa Рейтинг : 20 Registration date : 19.10.2008
 | Заглавие: Re: Хаштаг на Биби темата Вто 17 Ное 2009, 19:57 | |
| Здрасти  Къде учиш? '91 или '92? Беше ли на концерта на Scorpions лятото? Ядеш ли броколи?  | |
|
 | |
Жоро Rockplacer

Age : 28 Брой мнения : 1144 Location : Стамболийски Рейтинг : 0 Registration date : 02.10.2009
 | |
 | |
D(emo)n_Hunter Moderator

Age : 31 Брой мнения : 3540 Location : Плевен Интереси : хирургия Рейтинг : 94 Registration date : 10.11.2008
 | Заглавие: Re: Хаштаг на Биби темата Вто 17 Ное 2009, 20:04 | |
| Добре дошла  1.Обичаш ли мекици? 2. А палачинки? 3. Ще ми купиш ли слонче? 4. Китара или барабани? 5. Можеш ли да правиш балончета с дъвка? 6. А да скачаш на въже? | |
|
 | |
Биби Rockplacer

| Заглавие: Re: Хаштаг на Биби темата Вто 17 Ное 2009, 20:17 | |
| ~Цвет~ Хей ^^ --->Хей хей!!!  Любима бира ? ---->Каменица и Шшшуменско Какво спортуваш ? ---->Карате киокушин Любима песен на Скорпиънс ?----> Walking on the edge  Обичаш ли гъби ? ---->Да Какво мислиш за би-сексуалните ?---> Най-нормални хора! ^^ Познавам един-двама и са супер хора. Какво мислиш за Кърт Кобейн ? --> Не съм много запозната, но от това, което съм чувала на Нирвана, мисля че е бил страхотен изпълнител. Пържени картофки ? ----> Разбира се! ^^  Снимка ? -->Малко тъпо, че сама съм се снимала, ама нямам други дето да са на фокус.   --- - Kaamos написа:
- Здрасти

Къде учиш? '91 или '92? Беше ли на концерта на Scorpions лятото? Ядеш ли броколи?
 Здравей!  В IV ЕГ съм. '92  Щях да ходя, но в последния момент се разболях.  Много ме е яд, ако имат пак концерт, ще отида, или просто ще посетя държавата, където имат(ако имам възможност  ) Яла съм веднъж, не е чак толкова зле, колкото казват.  - Джоши! написа:
Welcome  Мерси! - Рони! написа:
- Добре дошла
 1.Обичаш ли мекици? 2. А палачинки? 3. Ще ми купиш ли слонче? 4. Китара или барабани? 5. Можеш ли да правиш балончета с дъвка? 6. А да скачаш на въже? 1. Да 2. ДА!!! <333 3. Защо всички искат да им се купува някакво животно? :Р 4. Китара 5. Дамм  6. Обожавам да скачам на въже! ^^ Леко с дабълпост-а. ~Kaamos
Последната промяна е направена от Ang3lofth3abyss на Вто 17 Ное 2009, 20:33; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
 | |
nameless Rockplacer

Age : 30 Брой мнения : 2705 Location : Варна Рейтинг : 37 Registration date : 15.07.2008
 | Заглавие: Re: Хаштаг на Биби темата Вто 17 Ное 2009, 20:21 | |
| Хей Били, добре дошла..запознахме се с теб миналата седмица, надявам се да ме помниш, аз съм Гло ^^ Тааа...ти си голям сладур, така че да, добре ще е да пуснеш снимки, да видят и другите каква си хубава Малко въпроси и от мен ;р 1. Да премълчиш или да излжеш ? 2. Рибите ожадняват ли ? 3. Талисманче да си имаш ? 4. Какво представлява ? 5. Любим спомен от изминалото лято ? Това е от мен за сега, сладур :prance: | |
|
 | |
shadowminded Newbie

Age : 29 Брой мнения : 9 Рейтинг : 0 Registration date : 16.11.2009
 | Заглавие: Re: Хаштаг на Биби темата Вто 17 Ное 2009, 20:29 | |
| | |
|
 | |
Биби Rockplacer

| Заглавие: Re: Хаштаг на Биби темата Вто 17 Ное 2009, 20:31 | |
| - nameless написа:
- Хей Били, добре дошла..запознахме се с теб миналата седмица, надявам се да ме помниш, аз съм Гло ^^
Тааа...ти си голям сладур, така че да, добре ще е да пуснеш снимки, да видят и другите каква си хубава
Малко въпроси и от мен ;р
1. Да премълчиш или да излжеш ? 2. Рибите ожадняват ли ? 3. Талисманче да си имаш ? 4. Какво представлява ? 5. Любим спомен от изминалото лято ?
Това е от мен за сега, сладур :prance: Здравей, миличка!Разбира се, че те помня! Хах, мерси много! И ти си голяма сладурана, надявам се скоро пак да се съберем да излезем.  Аз добавих две, но сложих само линк, трябва да ги оправя. 1. Не обичам да лъжа, по-добре да премълча, дори да е трудно. 2. Ако са се насвяткали предната вечер, сигурно!  3. Мда, подарък от мама <3 4. Малко плюшено магаренце Йори на чантата 5. Една сутрин с брат ми и приятелите му посрешнахме слънцето на плажа. Малко бяхме закъсняли с Джулай Морнинг, но пак беше велико.  Ако имаш още въпроси, давай! Прегръдки! (hug) | |
|
 | |
Petar Motörhead Ultimate Rockplacer

Age : 29 Брой мнения : 258 Location : Somewhere in time Интереси : Музика, психология, пиене Рейтинг : 5 Registration date : 15.07.2008
 | Заглавие: Re: Хаштаг на Биби темата Сря 18 Ное 2009, 21:50 | |
| Билиииии как си, сладууур? нз дали ме помниш аз съм един такъв рошав Пешо цигари или без цигари? сърп или лопата? ко сънува снощи? обичаш ли банички? а айрян? имаш ли си гаджинце? кибрит или запалка? заСто?  | |
|
 | |
I Cum Blood ! Fan

Age : 29 Брой мнения : 597 Location : Пловдив Интереси : ПС , Музика , Запознанства , Жени Рейтинг : 8 Registration date : 09.06.2009
 | Заглавие: Re: Хаштаг на Биби темата Сря 18 Ное 2009, 21:58 | |
| - Цитат :
- Имам по-голям брат- на 23 години и много си го обичам! ^^
напомни ми да не те дразня  | |
|
 | |
Adept Rockplacer

Age : 29 Брой мнения : 1904 Location : Чирпан Интереси : Deathcore/Core/Scream Рейтинг : 3 Registration date : 10.11.2009
 | Заглавие: Re: Хаштаг на Биби темата Сря 18 Ное 2009, 22:52 | |
| Хей ...  Любима песен ? Любим цвят ? Какви са ти завифките на леглото ? Ще ми покажеш ли ношницата си ? ЩЕ МИ КУПИШ ЛИ КЕНГУРО ? | |
|
 | |
Kryptonite Newbie

Age : 31 Брой мнения : 76 Location : Садово Рейтинг : 0 Registration date : 13.11.2009
 | Заглавие: Re: Хаштаг на Биби темата Сря 18 Ное 2009, 23:09 | |
| Здрасти  . Обичаш ли шоколад ? Любим филм ? Какво те прави щастлива ? Кога се чувстваш самотна ? Как релаксираш ? Какво е за теб приятелството ? Къде би искала да си сега ? Със кой ? Без какво неможеш да живееш ? А обичаш ли морето ? А не ти ли е омръзнало ? Айде да не те тормозя повече  . | |
|
 | |
eMm Administrator

Age : 30 Брой мнения : 2138 Location : Варна Интереси : Photography Рейтинг : 22 Registration date : 06.01.2009
 | |
 | |
Биби Rockplacer

| Заглавие: Re: Хаштаг на Биби темата Чет 19 Ное 2009, 17:03 | |
| ~dedo6unka~ Билиииии как си, сладууур? нз дали ме помниш аз съм един такъв рошав Пешо---->Пешоо!!! Разбира се, че те помня! цигари или без цигари?-->Цгари, много рядко.За две години да съм изпушила една кутия. сърп или лопата?-->Сърп! ко сънува снощи?-->Някакви безмислици. Бях с приятели в Германия и видяхме накакъв гол да бяга по улицата и да крещи. Само това си спомням- другото явно не е било толкова "важно" обичаш ли банички?-->Много, домшна най-вече. а айрян?-->Естествено,без айрян накъде? =D имаш ли си гаджинце?-->Не. кибрит или запалка?-->Кибрит. заСто?-->Защото обичам миризмата му.  ~SoulDestroyer~ Здрастии!!!  Любима песен ? --->Scorpions- Walking on the edge, направо изтръпвам от нея. Любим цвят ?--->Червен на първо място, после черен . Какви са ти завифките на леглото ?---> Сини, на червени сърца, големи маргарити и надписа "Ich liebe dich"  Ще ми покажеш ли ношницата си ? --->Снимка искаш ли, само че на пижама(по-удобно се спи с нея) ЩЕ МИ КУПИШ ЛИ КЕНГУРО ?---> Щи взема, ама плюшено!  ~Kryptonite~ Здрасти  .--->Здравейй!!!! Обичаш ли шоколад ?--->МНОГО, не мога да живея без.  Любим филм ?---> "Карибски пирати"- Джони Деп и Орландо Блум.. Какво те прави щастлива ?---> Да съм сред любими хора. Кога се чувстваш самотна ?---> Когато съм дълго сама вкъщи. Гадно ми е да се прибира и да няма с кой да си поговоря и да се посмея,дори да съм имала страхотен ден. Как релаксираш ?---> Пускам си музика, правя си пуканки и рисувам цял ден. Какво е за теб приятелството ?-->Нещо, без което не мога. Къде би искала да си сега ?---> Някъде на топло.  Със кой ?---> С приятели или семейство. Без какво неможеш да живееш ?---> Без музика. А обичаш ли морето ?-->Обожавам го, но е много мръсно.  А не ти ли е омръзнало ? --->Не, и никога няма.  Ако се преместя след време, можеби то ще е едно от нещата, които най=много ще ми липсват.  ~eMm~ Били! Помниш ли ме? Запознахме се на Севилският бръснар ^^--->Здрасти, Ем! ^^  Колко ти е дълга косата?-->Специално за теб я премерих.  Около 55 см е. Животинки да си имаш у вас?--> Имах персийско коте, но умря многоотдавна.  Желирани бонбони хапваш ли?-->Разбира се, убожавам ги!!! <333 Шоколад?--->Също. Имаш ли фобии от нещо? От какво?-->Мисля, че нямам фобия от нещо конкретно, но бих казала, че мразя чайки- егати ужасните животни.  Айде да не те тормозя повече  | |
|
 | |
Биби Rockplacer

| Заглавие: Re: Хаштаг на Биби темата Нед 29 Ное 2009, 11:13 | |
| Ей хора, малко оф топик... Наскоро ми дадоха един флаер с реклама на някакъв нов метълски магазин, където има промоция на тениски, значки и други. Ако някой е ходил, става ли да обясни къде е, защото адреса дето беше даден там нищо не ми говори.... Мерси предврително  | |
|
 | |
Bryan King of Spammerlandia

Age : 29 Брой мнения : 4538 Location : Somewhere in time Интереси : Girls,Girls,Girls.. Рейтинг : 133 Registration date : 13.07.2008
 | Заглавие: Re: Хаштаг на Биби темата Нед 29 Ное 2009, 11:40 | |
| Метъл хевен ^^ ще те заведем | |
|
 | |
Вилито Rockplacer

Age : 28 Брой мнения : 1745 Location : Плевен :) Интереси : музика (: Рейтинг : 9 Registration date : 12.06.2009
 | Заглавие: Re: Хаштаг на Биби темата Нед 29 Ное 2009, 20:00 | |
| Ляляляяя здрасти и от мен ^^ Малко въпросиии ^^
Как си днес? Усмихна ли се ? За какво живееш? А за какво мечтаеш? Какъв шоколад обичаш? Кола кола или Пепси ^^ Гледала ли си анимето Elfen Lied? Ако да - хареса ли ти ? Какъв цвят е твоето небе? Ако имаш един лист хартия и трябва да нарисуваш живота си с един предмет - какъв ще е той ^^ | |
|
 | |
Биби Rockplacer

| Заглавие: Re: Хаштаг на Биби темата Нед 29 Ное 2009, 20:58 | |
| Здрасти и от мен!!! ^^
Как си днес?--> ъм, недоспала =D Усмихна ли се ?--> Да!!! ^^ За какво живееш?--> За семейството, за приятелите си, за рисуването, за музиката, за спорта и за морето!(оле, много станаха! ^^. Ама са все неща, без които не мога и ден) А за какво мечтаеш?--> Все за хубави неща. :Д Какъв шоколад обичаш?--> Натурален <3 Кола кола или Пепси ^^--> Кока Кола Гледала ли си анимето Elfen Lied?--> Да, но беше с кофти качество и се отказах в началото. Ако да - хареса ли ти ?--> Да, ще си го догледам през зимната. Какъв цвят е твоето небе?--> Различно е. Ако имаш един лист хартия и трябва да нарисуваш живота си с един предмет - какъв ще е той ^^--> Ами... скицник? :Д | |
|
 | |
Биби Rockplacer

| Заглавие: Re: Хаштаг на Биби темата Чет 03 Дек 2009, 17:49 | |
| | |
|
 | |
Линн Epic

Age : 28 Брой мнения : 675 Location : Асеновград Рейтинг : 0 Registration date : 16.09.2009
 | Заглавие: Re: Хаштаг на Биби темата Пон 21 Дек 2009, 21:45 | |
| Мнооого си сладка! Здрасти Биби,аз съм Лин,дам ^.^ Как си? Сподели някоя мечта. Надеждата умира ли последна? Искаме още снимкии ! Какво е бахур? :? Влюбена ли си ? Какво мислиш за връзките от разстояние? Кога ще ни дойдеш на гости (Пловдив) Коледно настроение има ли? Какво искаш да ти донесе добрият побелял дядо?  | |
|
 | |
Purblindd Epic

Age : 27 Брой мнения : 635 Location : Spellbound Land Интереси : Рисуване, Музика и други ... Рейтинг : 0 Registration date : 28.10.2009
 | Заглавие: Re: Хаштаг на Биби темата Пон 21 Дек 2009, 21:51 | |
| Биуиииии ;дд
Как сиии? Обичаш ли портокалов сок? Ами пингвини? А леприкони? Ходила ли си на северния полюс? Ще ми купи ли шоколад? | |
|
 | |
EmmyCannibal Advanced

Age : 27 Брой мнения : 148 Интереси : Ларп,рисуване,снимане Рейтинг : 2 Registration date : 28.09.2009
 | Заглавие: Re: Хаштаг на Биби темата Вто 22 Дек 2009, 14:28 | |
| Здравей Били Голяма сладурана си : ) 1.Кои са нещата които те правят щастлива? 2.Има ли дата или ден който ще помниш вечно ? 3.Какво ще ти донесе Дядо Коледа ? biggrin 4.Какъв е идеалния подарък ? 5.Жест или постъпка ,който/която може да те развълнува ? | |
|
 | |
Sponsored content
 | Заглавие: Re: Хаштаг на Биби темата  | |
| |
|
 | |
| Хаштаг на Биби темата | |
|