Здравей, Саше!
1. Първо си пускам плеъра и си оправям леглото (казвам ги заедно, защото при мен едното не може без другото. ;д )
2. Мечтая след 10 години като си направя сметка за всичко, което ми се е случило в живота, нещата, които са ме направили щастлива и успехите ми да са в пъти повече от тези, които са ме направили нещастна и са ме дръпнали надолу. =)
3. Не, никак даже. о.О
4. Не, но съм се била в училище и съм изкъртвала врати с пантите, което е по-жестоко и от това да хвърлиш камък по някого.

5. Не са особено много...около 20 са, и то са останали от баща ми...
6. Да.
7. Само бира и то рядко(вече). Преди не си падах по твърдите алкохоли, а сега почти не вкусвам.
8. Мазохист!!! (mm)
9. Папагал, по-яки са! ^^
10. Дам, напоследък МНОГО! Не мога да издържа цял ден без поне едно силно голямо кафе!!! ^^
Хельо, Моо!!! ^^
1. Относно професията, като илюстратор/ аниматор/ интериорен дизайнер. Като човек, занимаващ се с изкуство и изкарващ прилична сума за труда си. Относно личния живот, надявам се да имам хубаво семейство, само любими хора до себе си и верни приятели. =)
2. WASP- Seas of fire
3. Варира. :д Зависи от обувката, но по принцип 39, 40.
4. Ох..де да знам. :Д Леглото ми е нещо като ракла отдолу, но има какви ли не неща вътре- зимни и пролетни якета, зимни пуловери, колекция от торбички от подаръци и скъпи магазини, прежди, макари с разноцветни конци, платове и..ШЕВНАТА МИ МАШИНА!!! ^^
5. Зависи. В повечето случаи да, но се е случвало да знам, че греша, но до последно да не си призная.
6. За много неща. Но съм си казала, че няма смисъл да съжалявам за нещо, което е било, като мога да се радвам на това, което Е.
7. Какво??? о.О
8. В себе си. ;д (Колкото и самовлюбено да звучи това, не говоря за божества. Просто мога на 100% да вярвам единствено на мен самата.

)
9. Има ли изобщо такъв човек?
10. В на баба киселото мляко. ;д
11. За да може да изпитаме всички познати на човека емоции, независимо дали са хубави или лоши. Защото хората биха се разбрали най-добре помежду си и биха били наистина съпричастни един на друг само ако са изпитали еднакви чувства и емоции. Чувствата свързват хората, но и ги разделят. Те могат да те направят както силен, така и слаб. Могат да ти помогнат да се издигнеш в небесата, но могат и да те сринат в прахта. Без чувствата човешкия живот би бил непълноценен. : )
12. Интересен въпрос.

Ами..тетрадка по математика, четиризначни таблици, тефтерче, химикал, 2 книги - "Клетката" на Стивън Кинг и "Съкровищата на Третия райх" на Андрей Низовски, някакви скъсани листи със задачи по математика, меню на пицария "Селена", лампа за четене, мобилен и стационарен телефон. А, да..и чаша бира. :д
13. Б,С, М ,Й, Т, на петте ми най-скъпи и любими хора- баба ми Боринка, дядо ми Стамат, майка ми-Мария, брат ми Йордан и чочо Тошко. =)
14. 5 са, вече обясних защо, без да съм прочела следващия въпрос. ;д
15. Преди се обиждах адски лесно, сега малко по-трудно, но понякога дори невинна шега може да не нарани адски много.
16. Точно в този момент...не знам- пица...
17. МНОГО!!!! Умирам и за бисквитена торта!!! Мамка му, прияде ми се.

18. Ароматната свещ..ароматниТЕ свещИ по-точно. Защото действат успокояващо, ухаят невероятно и създават страшно романтична атмосфера. В стаята си имам(не ми се броят) поне 10 свещи, масивни!!
19. От...мен? Обичам сама да си ги избирам. ;д
20. Ъ..че помня ли. о.О А, да! Но беше още в основното училище и цялата история е всъщност една голяма простотия... Имаше едно момиче от класа ми, което страшно много харесваше едно момче от съседен клас и постояяянно ме караше да го следя с поглед, за да видя дали гледа към нея. По едно време беше станалакато обсебена и ми звънеше в 2 посред нощ(тогава това беше нннедопустимо, В Н И К А К Ъ В С Л У Ч А Й !!!

) вързваше ме на слушалката по 4-5 часа, абе..тотален тормоз. В един момент ми писна и реших да й разкажа някаква история как това момче "като я гледало, се препънало и се пребило по стълбите". Измислена, естествено. Само дето тя почна още повече да ме разпитва и да ме кара да й разказвам, за това й разказвах..пет, десет, петнадесет историй, за да е доволна. В един момент обаче като ме караше да й ги преразказвам отново и отново, започнах да се оплитам в измислиците и накрая се разбра, че няма нищо вярно в това, което съм й говорила. Станаха големи скандали, бихме се, скубахме се, абе..чок патаклама.

:D:D
Та..това ми е най-голямата лъжа, от тогава не помня изобщо да съм лъгала..Казвам си всичко що ми е на сърце, или си премълчавам. = )
Айде, дано не съм ви отегчила с дългите си писания.

:D:D И...задавайте още въпроси!!!