|
|
| Приятелство между двата пола | |
|
+29Katie_Rock Ками Fr0st NoVa Slav pi.di. Bryan Black_w0rld roki dragons_eat_apples!! New Age Messiah something_from_hell Wicked Child fonix CrazY Mr.Crowley Kaamos Жоро Tincheto_ Мо7о_ейнджъл Bubble Немезида nikoletito Johnny Alister Ralie KillYaAll D(emo)n_Hunter Enough Ане Лили. 33 posters | |
Автор | Съобщение |
---|
Лили. Moderator
Age : 30 Брой мнения : 2243 Location : Пловдив Интереси : *ньо. Рейтинг : 33 Registration date : 19.05.2009
| Заглавие: Приятелство между двата пола Пет 22 Яну 2010, 23:02 | |
| First topic message reminder :
Таа..темата е повече от ясна.
Според вас може ли да има приятелство между двама човека - момче и момиче.
Аз съм твърдо ЗА! - най-добрият ми приятел е момче.
А и общувам повече с момчета, отколкото с момичета.
| |
| | |
Автор | Съобщение |
---|
Лили. Moderator
Age : 30 Брой мнения : 2243 Location : Пловдив Интереси : *ньо. Рейтинг : 33 Registration date : 19.05.2009
| Заглавие: Re: Приятелство между двата пола Вто 02 Фев 2010, 16:46 | |
| | |
| | | fonix Rockplacer
Age : 39 Брой мнения : 770 Location : Sofia Интереси : Колоездене и Обикаляне по чукари Рейтинг : 15 Registration date : 09.09.2008
| Заглавие: Re: Приятелство между двата пола Вто 02 Фев 2010, 16:54 | |
| - CrazY написа:
- Между момче и момиче никога не може да съществува такова приятелство, така както между две момчета!
Да, не помня кой беше казал нещо подобно, но гласеше: "Няма нищо по-силно от мъжката любов..." В тази връзка за какво са ни жени? А да... както са казвали в Рим: "Жените са за разплод, момчетата за удоволствие" Максими такива колкото искаш А аз да попитам, защо намесвате секса? Аз никога не съм виждал проблем в сексуалното привличане към другия пол. Това че съм привлечен, не означава че трябва да го налагам или това да убива отношенията ни. (Поне аз не съм животно и мога да контролирам нагона си.) Имам доста момичета/жени приятелки. В гимназията основната ми компания бяха 6-7 момичета Да ви кажа, няма разлика. Важно е какъв е човекът, а не полът му. Много от тях харесвах дори сексуално и какво от това? Това си е нещо мое, до момента в който аз не създам проблем с него проблем няма. По същия начин може някоя ваша приятелка да ви харесва и да иска да спи с вас, нали? Каква е разликата? Или при момчетата сякаш не е възможно също, секуални желания да развалят нещата... Ако някой ти е приятел нищо друго няма значение. А според мен приятелството е първа крачка към любовта, било тя братска/сестринска или било тя по-лична (ах, нямам думи, защото всичко е любов...). Аз лично не си се представям във връзка с жена, която не ми е приятел или поне не би могла да ми стане (когато се поопознаем). - Немезида написа:
- Може би защото съм се парила от "приятели момчета" и затова вече се дърпам.
Парила? Той е застанал и ти е заявил: "Аз искам да съм ти приятел, никога няма да поискам секс от теб" и после не го е изпълнил ли? Или по скоро когато сте градили "приятелството", представите ви са се разминавали Аз и в момента смятам, че сексът м/у приятели си е нещо нормално (стига и двамата да го искат), но това не значи, че не мога да съм ти приятел. В този ред на мисли ти си ми приятелка нали знаеш... | |
| | | Немезида Кака
Age : 36 Брой мнения : 1809 Location : in his heart Интереси : Ania Рейтинг : 61 Registration date : 31.01.2009
| Заглавие: Re: Приятелство между двата пола Вто 02 Фев 2010, 17:48 | |
| | |
| | | CrazY Rockplacer
Age : 33 Брой мнения : 2383 Location : ПЛОВДИВ Интереси : Палатки, забавление, плуване, пиене... Рейтинг : 82 Registration date : 15.12.2008
| Заглавие: Re: Приятелство между двата пола Вто 02 Фев 2010, 18:28 | |
| - fonix написа:
- CrazY написа:
- Между момче и момиче никога не може да съществува такова приятелство, така както между две момчета!
Да непомня кой беше казал нещо подобно, но гласеше: "Няма нищо по-силно от мъжката любов ..." В тая връзка за какво са ни жени? А да ... както са казвали в Рим: " Жените са за разплод, момчетата за удоволствие" Пуф, нали правиш разликата между любов и любов? Сещаш се, че с момче винаги можеш да имаш по-голямо приятелство от колкото с момиче? Знаеш, че на мен примерно можеш да ми споделиш коя харесваш, какво й мислиш, как си се напил миналата вечер и колко си повръщал? Би ли споделил подобни неща на някое момиче? Работата е там, че ако някоя твоя 'приятелка' ти каже, че иска да спи с теб, ти дори да е отблъснеш, няма да се погнусиш от нея, докато твой приятел ти предложи подобно нещо, ти ще го гледаш като траба и няма да повярваш на ушите си - ето тук е разликата. Едното е криволинейно, другото е чисто праволинейно. Пред момиче не могат да ти паднат задръжките така както пред момче. А да ти паднат задръжките пред някой - това значи, че му вярваш. ПП: И не, не казвам, че не мога да имам подобни отношения (които вие наричате приятелство) с момиче - просто казвам, какво за мен е приятелството - това истинското. Просто с момиче не можеш да гледаш мач и да пиеш бира, да си говорите за мадами и за обикновенните мъжки свинщени и тн... Пък ако може, провери пак дали е момиче... Добрите отношения и общите интереси между момче и момиче, аз не ги наричам Приятелство. "Не напразно думата "Приятел" е в мъжки род" - както веднъж каза Ру. Всъщност всеки си пречупва това отношение "приятелство", през собствената си призма... ПП: И не не казвам, че аз не мога да имам такова отношение (което вие наричате приятелство) с момиче, просто казвам какво за мен е Приятел с главно П. | |
| | | Лили. Moderator
| | | | Немезида Кака
Age : 36 Брой мнения : 1809 Location : in his heart Интереси : Ania Рейтинг : 61 Registration date : 31.01.2009
| | | | CrazY Rockplacer
Age : 33 Брой мнения : 2383 Location : ПЛОВДИВ Интереси : Палатки, забавление, плуване, пиене... Рейтинг : 82 Registration date : 15.12.2008
| Заглавие: Re: Приятелство между двата пола Вто 02 Фев 2010, 18:43 | |
| - Лили. написа:
- CrazY написа:
Просто с момиче не можеш да гледаш мач и да пиеш бира, да си говорите за мадами и за обикновенните мъжки свинщени тн... Пък ако може, провери пак дали е момиче...
Не съм съгласна с това. Има много мацки, които гледат на света по различен начин. Не, както повечето - грима, дрешките а-у. С които можеш да седнеш на по биричка и да си говориш за футбол - достатъчно нечетени са. Можеш да обсъждаш от задници, до характер и държание на мадамите..и за "мъжките свинщини"..
Айде покажи ми я Как да кажа на момиче "Братле скивай тая мадама къв як задник има" и да чакам отговор "Леле ако ми паднее..." Момчетата като говорят с момичетата се ограничават. Докато две момчета могат да си говорат без граници - всякви историики и простотиики ^^ И не, просто не познаваш мъжката свинщина. | |
| | | Лили. Moderator
| | | | Wicked Child Advanced
Брой мнения : 191 Рейтинг : 0 Registration date : 23.11.2009
| Заглавие: Re: Приятелство между двата пола Вто 02 Фев 2010, 18:55 | |
| CrazY, слънце, пропусна да изтъкнеш, че с момичета не можеш да си правиш пълноценни gay jokes. | |
| | | CrazY Rockplacer
| Заглавие: Re: Приятелство между двата пола Вто 02 Фев 2010, 18:58 | |
| - Лили. написа:
- [i]
- CrazY написа:
Момчетата като говорят с момичетата се ограничават. А защо се ограничавате. Не всички ще гледат странно като изръсите нещо от рода на: "Деъм, кфи цици" и производните ;д Ама ти май много искаш да сме приятели, а? Добре бай х*й, от тук нататък те приемам за равен с риска, че ще ти падна много в очите. - Wicked Child написа:
- CrazY, слънце, пропусна да изтъкнеш, че с момичета не можеш да си правиш пълноценни gay jokes.
Прав си бейби + | |
| | | Мо7о_ейнджъл Legendary
Age : 29 Брой мнения : 1325 Location : Everywhere Рейтинг : 40 Registration date : 12.05.2009
| | | | Немезида Кака
| | | | CrazY Rockplacer
| Заглавие: Re: Приятелство между двата пола Вто 02 Фев 2010, 19:42 | |
| - Немезида написа:
- Ваньо, днес в МОЛ-а видях една жена с огромни, перфектни гърди, покрити с минимално количество плат...Они даже не забеляза, а аз се обърнах след нея, за да видя и якия й задник...това че сме жени, не значи, че не сме ценители.
Ъърм... И кво стана ли ти? Разликата е там, че ти цениш задника й, а ние братлетата ценим и същото време точим лиги. | |
| | | Лили. Moderator
| Заглавие: Re: Приятелство между двата пола Вто 02 Фев 2010, 19:53 | |
| Мда..и все пак това е едната страна на монетата. Винаги ще си има задръжки точно в тези моменти, но да погледнем и от другата страна.
Приятелството.
Да имаш човек, който е до теб и в добро, и лошо. Винаги ти подава ръка, за да ти помогне да излезеш от калта. Човек, който едновременно е зад теб (пази ти гърба), пред теб (издърпва те от кризите), до теб (подкрепя те във всичко). Знаеш, че можеш да му споделиш най-съкровеното си, без притеснение, без страх, че някой друг ще го разбере. Без проблем да разкриеш истинската си същност пред него.
Както каза Дидо по-горе, за приятелството няма пол. Това си е съюз на две души. Приятелството между половете (изключвам случаите, когато има физическо привличане) е като отношенията брат-сестра. Чиста обич. Непринуденост. Подкрепа.
| |
| | | CrazY Rockplacer
| Заглавие: Re: Приятелство между двата пола Вто 02 Фев 2010, 20:03 | |
| - Лили. написа:
- Да имаш човек, който е до теб и в добро, и лошо. Винаги ти подава ръка, за да ти помогне да излезеш от калта. Човек, който едновременно е зад теб (пази ти гърба), пред теб (издърпва те от кризите), до теб (подкрепя те във всичко). Знаеш, че можеш да му споделиш най-съкровеното си, без притеснение, без страх, че някой друг ще го разбере. Без проблем да разкриеш истинската си същност пред него.
Че къде съм отрекъл, че това не може да съществува? Просто твърдях, че Пешо и Гошо могат да изградят по-голямо приятелство от колкото Пешо и Пенка. Също така от моя гледна точка всичко това което си изброила по-горе, аз Не го наричам приятелство. Наричам го ""Да имаш човек, който е до теб и в добро, и лошо. Винаги ти подава ръка, за да ти помогне да излезеш от калта. Човек, който едновременно е зад теб (пази ти гърба), пред теб (издърпва те от кризите), до теб (подкрепя те във всичко)."" Пак повтарям - има само едно приятелство за мен - истинското - това между пичовете. - Лили. написа:
- Това си е съюз на две души.
Да, души обвити в черупки, които се разделят на два пола. | |
| | | Лили. Moderator
| Заглавие: Re: Приятелство между двата пола Вто 02 Фев 2010, 20:07 | |
| Аха..и няма истинско приятелство между момиче и момче, така ли? | |
| | | CrazY Rockplacer
| Заглавие: Re: Приятелство между двата пола Вто 02 Фев 2010, 20:09 | |
| | |
| | | Лили. Moderator
| Заглавие: Re: Приятелство между двата пола Вто 02 Фев 2010, 20:11 | |
| Не съм съгласна, но както казват хората: "Всеки с мнението си." (: | |
| | | Wicked Child Advanced
| Заглавие: Re: Приятелство между двата пола Вто 02 Фев 2010, 22:46 | |
| То имаше и продължение на поговорката... Единственият случай, в който полът може да бъде изключен е, ако и двете страни са асексуални. Иначе си е фактор. Например, ако предложа на най-добрата си приятелка да направи тройка с още едно момиче и с мен, няма да се съгласи. Но, ако предложа същото на най-добрия си приятел, ще попита само какви презервативи да вземе. | |
| | | fonix Rockplacer
Age : 39 Брой мнения : 770 Location : Sofia Интереси : Колоездене и Обикаляне по чукари Рейтинг : 15 Registration date : 09.09.2008
| Заглавие: Re: Приятелство между двата пола Сря 03 Фев 2010, 01:34 | |
| - Немезида написа:
- Сексът прецаква приятелството! Различно е. Не можеш да гледаш на един човек по същия начин след като веднъж вече си спал с него.
Всяко неудовлетворено желание, прецаква приятелството. Сексът е просто едно от тях. - Crazy написа:
- Знаеш, че на мен примерно можеш да ми споделиш коя харесваш, какво й мислиш, как си се напил миналата вечер и колко си повръщал? Би ли споделил подобни неща на някое момиче?
Ще ми повярваш ли, ако ти кажа, че вече съм го правил Всъщност има неща, които съм споделял само с момичета, защото с тях се чувствам по-спокоен, че няма да бъда съден. Има неща, които просто не съм сигурен кой как ще ги приеме, особено мъжете. Има едно понятие наречено мъжка чест и достойнство и то пречи да се споделят определени неща ... или поне на мен пречи - Цитат :
- Просто с момиче не можеш да гледаш мач и да пиеш бира, да си говорите за мадами и за обикновенните мъжки свинщени и тн... Пък ако може, провери пак дали е момиче...
Точно 'мъжките' неща ... Аз примерно не харесвам футбол и подяволите дори нямам идея какво другите му харесват. Не си падам по разговори за коли. Честно да си кажа освен жените, нито една друга тема от 'мъжките' стандартни теми не ми допада. А за свинщините ... просто не познаваш правилните момичета не всички са принцеси Тук всичко опира, до тава ти как се чувстваш и как възприемаш човекът до себе си. - Лили. написа:
- Да имаш човек, който е до теб и в добро, и лошо. Винаги ти подава ръка, за да ти помогне да излезеш от калта. Човек, който едновременно е зад теб (пази ти гърба), пред теб (издърпва те от кризите), до теб (подкрепя те във всичко). Знаеш, че можеш да му споделиш най-съкровеното си, без притеснение, без страх, че някой друг ще го разбере. Без проблем да разкриеш истинската си същност пред него.
Това не е приятелство ... това е любов и то в един от най-чистите си себеотрицателни варианти. Страхът за себе си е едно от най-трудните неща за подтискане. Да разкриеш същността си без страх, означава пълно доверие и вяра в другият. - Wicked Child написа:
- Например, ако предложа на най-добрата си приятелка да направи тройка с още едно момиче и с мен, няма да се съгласи. Но, ако предложа същото на най-добрия си приятел, ще попита само какви презервативи да вземе.
Това е различна ситуация Тук опираме до манталитета на хората и разбиранията им за морал и освободеност. По тази логика, момичетата са по-добри приятелки помежду си защото, шанса ако едната предложи на другата тройка с още 1 момиче да откаже е по-малък, от колкото ако момче предложи на момче тройка с друго Малко преувеличих примера, но за мен твоят е точно толкова безсмислен. А ако приятелят ти не харесва момичета примерно, пак ли си убеден, че ще пита колко презерватива да носи ? Не смесвайте грешно нещата. | |
| | | Wicked Child Advanced
| Заглавие: Re: Приятелство между двата пола Сря 03 Фев 2010, 06:09 | |
| - fonix написа:
- Wicked Child написа:
- Например, ако предложа на най-добрата си приятелка да направи тройка с още едно момиче и с мен, няма да се съгласи. Но, ако предложа същото на най-добрия си приятел, ще попита само какви презервативи да вземе.
Това е различна ситуация Тук опираме до манталитета на хората и разбиранията им за морал и освободеност.
По тази логика, момичетата са по-добри приятелки помежду си защото, шанса ако едната предложи на другата тройка с още 1 момиче да откаже е по-малък, от колкото ако момче предложи на момче тройка с друго
Малко преувеличих примера, но за мен твоят е точно толкова безсмислен. А ако приятелят ти не харесва момичета примерно, пак ли си убеден, че ще пита колко презерватива да носи ?
Не смесвайте грешно нещата. А манталитетът на хората въобще не е важен в едно приятелство и няма нищо общо с техния пол? | |
| | | something_from_hell Newbie
Age : 29 Брой мнения : 85 Location : Плевен Интереси : мотаене из града, музика, кецове, раници :Д ^^ Рейтинг : 0 Registration date : 11.11.2009
| Заглавие: Re: Приятелство между двата пола Чет 17 Юни 2010, 08:01 | |
| Определено е възможно - един от най- добрите ми приятели е момче и бих казала, че с него се разбираме от първия път когато се срещнахме- за сега за 8 години откак сме приятели нито веднъж не сме се сдърпвали или карали за каквото и да е (: | |
| | | New Age Messiah Great
Age : 29 Брой мнения : 307 Location : Пловдив Интереси : Търсене на нещо по-голямо Рейтинг : 9 Registration date : 23.05.2010
| Заглавие: Re: Приятелство между двата пола Чет 17 Юни 2010, 12:06 | |
| При приятелство между момче и момиче в някои случаи момчето си има задна цел . | |
| | | dragons_eat_apples!! Unique
Age : 29 Брой мнения : 809 Location : Плевен Интереси : RAZER <3 ( и да, това се пише с "е" ) XD Рейтинг : -2 Registration date : 17.01.2010
| Заглавие: Re: Приятелство между двата пола Чет 17 Юни 2010, 13:02 | |
| - never give up написа:
- При приятелство между момче и момиче в някои случаи момчето си има задна цел .
Хахх... мъже С най-добрия ми приятел редовно си говорим за секс, перверзнотии и прочее и пак сме си приятели. Знае абсолютно всичките ми тайни, както и аз неговите, а това че от край време има привличане между двата противополжни пола е друг въпрос. | |
| | | Немезида Кака
| | | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Приятелство между двата пола | |
| |
| | | | Приятелство между двата пола | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |