Автор | Съобщение |
---|
Гост Гост
 | Заглавие: Re: Nameless Съб 15 Ное 2008, 00:19 | |
| - Massacre написа:
- ...половината свят гейтяса
 Ем, повече момичета за мен... и за Аня. |
|
 | |
D(emo)n_Hunter Moderator

Age : 31 Брой мнения : 3540 Location : Плевен Интереси : хирургия Рейтинг : 94 Registration date : 10.11.2008
 | Заглавие: Re: Nameless Съб 15 Ное 2008, 00:21 | |
| | |
|
 | |
Кънчо Rockplacer

Age : 29 Брой мнения : 530 Location : Тук-таме Интереси : Музика Рейтинг : 23 Registration date : 16.09.2008
 | Заглавие: Re: Nameless Съб 15 Ное 2008, 00:23 | |
| Имаш ли някакво специално хоби? Някакви специални умения? Пристрастена ли си към Skype? Пушиш ли, пиеш ли? Виждала ли си розово летящо мини-слонче? Коя ти е любимата песен? | |
|
 | |
D(emo)n_Hunter Moderator

Age : 31 Брой мнения : 3540 Location : Плевен Интереси : хирургия Рейтинг : 94 Registration date : 10.11.2008
 | Заглавие: Re: Nameless Съб 15 Ное 2008, 00:25 | |
| Колко си висока? Какво закусва днес? Ще ми купиш ли слонче^^ | |
|
 | |
Гост Гост
 | Заглавие: Re: Nameless Съб 15 Ное 2008, 00:25 | |
| - Demon_Hunter написа:
- и за мен^^
Аз теб оставям на Аня. Не деля от мойто. Може би с Фоникс, ако попаднем на яки тризначки, щото съм му обещал. |
|
 | |
nameless Rockplacer

Age : 30 Брой мнения : 2705 Location : Варна Рейтинг : 37 Registration date : 15.07.2008
 | Заглавие: Re: Nameless Съб 15 Ное 2008, 00:28 | |
| Чак специално..не се сещам в момента.Вероятно нямам. Зависи какво разбираш под специални. Не съвсем. Не пуша..почти не пия..поради основателни причини нвм. Сънувам ги вече Ох тя не е една.. ;D | |
|
 | |
Гост Гост
 | Заглавие: Re: Nameless Съб 15 Ное 2008, 00:34 | |
| нвм my ass. дай си основателните причини. |
|
 | |
Кънчо Rockplacer

Age : 29 Брой мнения : 530 Location : Тук-таме Интереси : Музика Рейтинг : 23 Registration date : 16.09.2008
 | Заглавие: Re: Nameless Съб 15 Ное 2008, 00:37 | |
| - Onibaka написа:
- нвм my ass. дай си основателните причини.
Сигурно са обичайните за един тийн... Любов, отчаяние, или пък просто ей така (за мен това е най - основателната причина). | |
|
 | |
nameless Rockplacer

Age : 30 Брой мнения : 2705 Location : Варна Рейтинг : 37 Registration date : 15.07.2008
 | Заглавие: Re: Nameless Съб 15 Ное 2008, 00:39 | |
| 1.не ми допада кой знае колко много,за да ми се превръща във фикс идея 2.не нося на алкохол 3.като се напиеш може и да си забавен,ама гледката лично на мен не ми харесва | |
|
 | |
Кънчо Rockplacer

| Заглавие: Re: Nameless Съб 15 Ное 2008, 00:43 | |
| И на мен не ми е фикс идея. Обикновенно пия през месец, без причина (най - добре така), но сега покрай едни глупости (нвм  ) го ударих на веднъж на седмица. | |
|
 | |
Гост Гост
 | Заглавие: Re: Nameless Съб 15 Ное 2008, 00:50 | |
| - nameless написа:
- 1.не ми допада кой знае колко много,за да ми се превръща във фикс идея
2.не нося на алкохол 3.като се напиеш може и да си забавен,ама гледката лично на мен не ми харесва Колко пъти вече ми се налага да споменавам какво дълбоко уважение имам към Гло. Като развален грамофон съм. |
|
 | |
Ади_Психаря Rockplacer

Age : 30 Брой мнения : 2517 Рейтинг : 71 Registration date : 31.08.2008
 | Заглавие: Re: Nameless Съб 15 Ное 2008, 11:49 | |
| Глогло. Защо имаш такова хубаво име. Като малка ревала ли си много? Викала ли си Дама Пика?  Или духчето Кики, или Сапунчо, или някоя друга галиматия? В трудни моменти обичаш ли да споделяш, или ти е по леко сама? | |
|
 | |
nameless Rockplacer

| Заглавие: Re: Nameless Съб 15 Ное 2008, 11:53 | |
| Да,като малка съм била голямо лигаве и съм ревала за абсолютно всичко,заради което не става на моята./как ли съм се понасяла сама../ Амии като се замисля..сигурно,ама в момента не помня.Единственото което се сещам беше,че някъде в 3-ти клас всички бяха луднали с тази Дама Пика..и вероятно тогава сме я викали xD. Ами предочитам да споделя с близък човек. | |
|
 | |
Гост Гост
 | Заглавие: Re: Nameless Пон 17 Ное 2008, 19:48 | |
| Няколко въпросчета и от мен като за загрявка  Най-голямата ти мечта ? Би ли пожертвала приятелите си за да постигнеш целите си ? Ако една дума може да те характеризира коя би била тя ? Нещо което винаги може да те разсмее ? |
|
 | |
nameless Rockplacer

| Заглавие: Re: Nameless Пон 17 Ное 2008, 19:52 | |
| Таа да здрасти и на теб [:
Не мисля,че мога да деля мечтите си на по-важни и маловажни..най-голямата,не се знае..може тя да дойде в по-късен етап от живота ми.След като натрупам повече житейски опит както се казва. Не!Предателството повярвай ми е нещо отвратително.Не бих го причинила на истинските си приятели. Странна. Хм..човешката простотия..в двата смисъла [; | |
|
 | |
Гост Гост
 | Заглавие: Re: Nameless Пон 17 Ное 2008, 20:58 | |
| На всеки въпрос ли отговаряш произволно защото такава е неоформената ти от света личност или смяташ че има това е като тестовете и има верни и неверни отговори когато става дума за кой си всъщност?(екзистенциално а?) |
|
 | |
nameless Rockplacer

| Заглавие: Re: Nameless Пон 17 Ное 2008, 21:04 | |
| Мне не отговарям,като по тестовете.Това са си лично моите мисли,разсъждения и т.н ако могат да се нарекат такива. Защо ? | |
|
 | |
Гост Гост
 | Заглавие: Re: Nameless Пон 17 Ное 2008, 21:38 | |
| По кво разбираш кои приятели са ти истински? Как се става истински приятел? Ква е разликата между фалшив приятел и непознат? И кой от двамата е по-страшен. |
|
 | |
Ади_Психаря Rockplacer

Age : 30 Брой мнения : 2517 Рейтинг : 71 Registration date : 31.08.2008
 | Заглавие: Re: Nameless Пон 17 Ное 2008, 21:43 | |
| Мгло? Кажи ми поет или писател със О..че съм засякла.. Обичаш ли пуловери? Нощница или пижама? Кой ти е последния кошмар? Безсъние..страдаш ли от него? | |
|
 | |
nameless Rockplacer

| Заглавие: Re: Nameless Пон 17 Ное 2008, 21:45 | |
| Някой,който те изслушва,разбира,някой на който можеш да споделиш абсолютно всичко да му имаш безрезервно доверие,а даденият човек да ти отвръща със същото. Вероятно чрез безкрайно търпение и доста време. Почти няма разлика.Щом е фалшив,то не знаеш много неща за него..единственото по което се различава от непознатите вероятно е това,че все пак знаеш поне малки,дори и незначителни факти за него.Фалшивият "приятел" е много по-страшен от обикновения непознат.
Ади:
Да? Омир. Мне особено дразнят ме по-скоро. Пижама. Амии гонеше ме една черна котка и искаше да ме надере жестоко. xd Не,обикновено си спя сладко като бебе хд нищо не е в състояние да ме събуди..освен сестра ми. | |
|
 | |
Пате Rockplacer

Age : 27 Брой мнения : 1303 Location : Paradise City a.k.a Varna Интереси : Music, RockPlace Рейтинг : 1 Registration date : 12.08.2008
 | Заглавие: Re: Nameless Пон 17 Ное 2008, 23:09 | |
| Гло, обичам те каквото и да става, нали знаеш? : )
Какво би направила ако твоя много добра приятелка, с която си споделяте всичко и даже харесвате (влюбени сте) в едно и също момче, а той избере нея?
А, ако избере теб? Би ли се съгласила?
Ако, да защо? И ако не, защо?
Обичаш ли ме?
Защо мислим еднакво?
Намираш ли прилики между нас ( в характерите)? Какви..?
Какво ти е като цяло мнението за мен? КАкво харесваш и какво не?
П.П на въпросите които се притесняваш, можеш и на лично! Обичам те! | |
|
 | |
nameless Rockplacer

| Заглавие: Re: Nameless Пон 17 Ное 2008, 23:21 | |
| Знам.Аз също те обичам много!
Ами ще им пожелая безумно много щастие и няма да им преча да се обичат. Вероятно бих..макар след време да установя,че е било грешка..действията ми се диктуват от чувствата.Защо? Защото би трябвало да съм влюбена за да се съглася. Обичам те повече,отколкото можеш да си представиш,прекрасна моя Джо! Нямам идея,но е факт. Намирам прилики в мислите,идеите..поведението като цяло. Ти си прекрасен човек,борбена натура..доколкото виждам прекрасен приятел.Не харесвам това,че въпреки всичкия ти ентусиазъм и всички качества,които притежаваш,понякога се отказваш прекалено лесно. | |
|
 | |
Гост Гост
 | Заглавие: Re: Nameless Вто 18 Ное 2008, 11:50 | |
| От къде идва " nameless" и защо точно по този начин се представяш на света ? (разбира се на нашия малък затворен свят  От какво се ръководи живота ти - чувства или разум ? Обичаш ли да правиш нови неща ? Кой е най-досадният ти навик ? |
|
 | |
nameless Rockplacer

| Заглавие: Re: Nameless Вто 18 Ное 2008, 11:58 | |
| По принцип идва от една песен -Sons of nameless оттам ми направи впечатление и така..нямам идея,защо точно така..просто го написах и.. ;D Определено се ръководи от чувствата.  Зависи,но като като цяло не обичам промените. Хм,може би това,че когато съм изнервена или нямам какво да права си хапя устните..не се сещам за друго  | |
|
 | |
D(emo)n_Hunter Moderator

| Заглавие: Re: Nameless Вто 18 Ное 2008, 12:26 | |
| Какво би напрали за пари? А какво не би направила? | |
|
 | |
Sponsored content
 | Заглавие: Re: Nameless  | |
| |
|
 | |
| Nameless | |
|