| Frankie | |
|
+79deathrose Eve. Grey Лили. Йен Unforgiven Биби Борко Кент dilaila1 Доцент Бинева grain_of_sand ~different MeTaLmAsTeR Frankie Roll Freedom Downingtn Devils.Reject luna_lovegood Fofo0 Punko_hates_ya Ане Kaamos "Рури" Жоро Adept Katie_Rock Железен Arach nikoletito Вилито Ralie Немезида БАМ Unlimit3d [unknown] насо yosam L_A_N_A Tini_ty Мо7о_ейнджъл Halinor Chaos! Zupaman Bubble Стеф qkitaki Miss Fatty balduran Марто! Garmy BreaK_Stuff <.LeX. > Bryan eMm Алфонсин CrazY littleMICROBE Влади In_Flames91 Opheliac remy PooH Руто vengeance Мия Вильо. (s)Ain't Jacob fonix Ania Кънчо Пате heart Puppet Master D(emo)n_Hunter nameless Ади_Психаря RockPlace 83 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
RockPlace Administrator

Брой мнения : 1570 Рейтинг : 87 Registration date : 12.07.2008
 | Заглавие: Frankie Вто 18 Ное 2008, 21:01 | |
| Еми 'драсти. Тъй.. Франсоа съм .. повечето ми приятели ме знаят като Франки и така си остана от младини. на 15 съм ( 8 години съм по малък от Они, ама съм 8 пъти по умен от него) Няма да се описвам, половината тук знят що за жиголо съм. Аз и още един Плебей администрираме този вече световноизвестен Форум. Виждате каква е главната идея и по това разбирате каква музика харесвам. Рокер съм. Точка. Обичам приятелите си до дупка. От скоро започнах да се интересувам от хорското мнение и това подобри значително поведението ми към двата пола. Не се занимавам с нищо което може да ме накара да се люлям.. Тоест не пия, не пуша. Занимавам се главно с музика, в повечето време пеене и свирене на китара. Обичам да спортувам, практикувам джобен тенис. Карам скейт от скоро, но него ползвам да се фукам.. в повечето време играе превозно средство. Семейството ми е на първо място. Мечтата ми е да пея на Сцена и винаги ще си остане. Ако имаме късмет след време когато подгрявам на Бон Джоуви ще ви дам безплатни билети на всяка една мажоретка от тук (включително и Онибака). Държа си на своето. Бия на криво и съм доста директен. Ако не ме кефиш ще ти се изплюя, ако ме кефиш ше те прегърна. Обичам шоколад и съм терминатор в изкуството на сладкоядене. Обичам и тая емотиконка - Луда глава съм. Голям съм Бъзльо. Трябва да ме караш 30 минути да скоча от тротоар.. Главно стоя пред компютъра.. и си прая простотии.. простотията която без да искам направих от заигравка беше Рокплейс. То взе, че се получи.. евалата ми. Ако имате въпроси, фърляйте. I'm just a gigolo 
Последната промяна е направена от Frankie на Съб 29 Авг 2009, 22:21; мнението е било променяно общо 8 пъти | |
|
 | |
Ади_Психаря Rockplacer

Age : 30 Брой мнения : 2517 Рейтинг : 71 Registration date : 31.08.2008
 | Заглавие: Re: Frankie Вто 18 Ное 2008, 21:03 | |
| И двете ти имена са куул.Не се коси. Имал ли си куче? Колко? А котки?колко? Посадил ли си дърво? Имаш ли си любимо сладко? Падал ли си от някои дърво? Когато мразиш, злопаметен ли си или прощаваш? | |
|
 | |
nameless Rockplacer

Age : 29 Брой мнения : 2705 Location : Варна Рейтинг : 37 Registration date : 15.07.2008
 | Заглавие: Re: Frankie Вто 18 Ное 2008, 21:06 | |
| Твоят стимул в живота? Егоизмът добро качество ли е в някои случай? Бил ли си се с момичета като малък? Нещо,което може да те изнерви до краен предел? От какво се страхуваш? | |
|
 | |
RockPlace Administrator

| Заглавие: Re: Frankie Вто 18 Ное 2008, 21:07 | |
| - Ади_Психаря написа:
- И двете ти имена са куул.Не се коси.
Имал ли си куче? Колко? А котки?колко? Посадил ли си дърво? Имаш ли си любимо сладко? Падал ли си от някои дърво? Когато мразиш, злопаметен ли си или прощаваш? Ми Мерси Имах като малък Колко ми е голям? Те живеят у двора ми. Като малки сяхме чесън. Шоколад не помня. Бързо прощавам, ама преди прошката малко попсувам за мезе.
Последната промяна е направена от Frankie на Сря 08 Апр 2009, 22:35; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
 | |
Гост Гост
 | Заглавие: Re: Frankie Вто 18 Ное 2008, 21:07 | |
| - Frankie написа:
- Ако не ме кефиш ще ти се изплюя, ако ме кефиш ше те прегърна.
И всички момчета четем и сме "дрян. сега на кое трябва да се надявам?". Ти досега тема ли нямаше, създателя на секцията се бил скатал. Стискаме палци за музикалната кариера.  |
|
 | |
RockPlace Administrator

| Заглавие: Re: Frankie Вто 18 Ное 2008, 21:08 | |
| - nameless написа:
- Твоят стимул в живота?
Егоизмът добро качество ли е в някои случай? Бил ли си се с момичета като малък? Нещо,което може да те изнерви до краен предел? От какво се страхуваш? Стимул.. Мм.. Стимулира ме всичко което може да ме накара да се почувствам по добре от предишните 5 минути. При мене доста често ми влияе, но вече почнах да се здържам. О да.. цепнах на една кафата. Шот ме наплю. Циганин. От Азис. - Onibaka написа:
Стискаме палци за музикалната кариера.  Не Обичам да бия направо какво ще се случи след някоя друга година.. отде знаеш може и козар да стана. Инак мерси. Ела чуре, те прегърна.
Последната промяна е направена от Frankie на Вто 18 Ное 2008, 21:14; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
 | |
Ади_Психаря Rockplacer

Age : 30 Брой мнения : 2517 Рейтинг : 71 Registration date : 31.08.2008
 | Заглавие: Re: Frankie Вто 18 Ное 2008, 21:13 | |
| Мдам.За"колко"-питах колко кучета си имал, ама го направих по странен начин май.  Нвм. Смешно ли ти е? Вярващ ли си? Гръцка или славянска митология? | |
|
 | |
RockPlace Administrator

| Заглавие: Re: Frankie Вто 18 Ное 2008, 21:15 | |
| - Ади_Психаря написа:
- Мдам.За"колко"-питах колко кучета си имал, ама го направих по странен начин май.
Нвм. Смешно ли ти е? Вярващ ли си? Гръцка или славянска митология? Не. Ми Иисус е човек. Това ме кара да бъда част от него. Гръцка. Зевс рлз | |
|
 | |
nameless Rockplacer

Age : 29 Брой мнения : 2705 Location : Варна Рейтинг : 37 Registration date : 15.07.2008
 | Заглавие: Re: Frankie Вто 18 Ное 2008, 21:16 | |
| Кой е най-скъпият ти човек? Първото нещо,което ти прави впечатление в даден човек? Смяташ ли се за различен от всички останали? Айде и теб да питам..защо не можем да се гъделичкаме сами? | |
|
 | |
RockPlace Administrator

| Заглавие: Re: Frankie Вто 18 Ное 2008, 21:22 | |
| - nameless написа:
- Кой е най-скъпият ти човек?
Първото нещо,което ти прави впечатление в даден човек? Смяташ ли се за различен от всички останали? Айде и теб да питам..защо не можем да се гъделичкаме сами? Ще го кажа в множествено число : СЕМЕЙСТВО И ПРИЯТЕЛИ! Лицето, усмивката и всичко останало смятам се за подобен. Щото аз трябва да го прая.
Последната промяна е направена от Frankie на Сря 08 Апр 2009, 22:39; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
 | |
Гост Гост
 | Заглавие: Re: Frankie Вто 18 Ное 2008, 21:24 | |
| - Frankie написа:
- nameless написа:
- Кой е най-скъпият ти човек?
Първото нещо,което ти прави впечатление в даден човек? Ще го кажа в множествено число : СЕМЕЙСТВО И ПРИЯТЕЛИ! В единствено число е Они.  |
|
 | |
D(emo)n_Hunter Moderator

Age : 31 Брой мнения : 3540 Location : Плевен Интереси : хирургия Рейтинг : 94 Registration date : 10.11.2008
 | Заглавие: Re: Frankie Вто 18 Ное 2008, 21:24 | |
| Ще ме наплюеш или прегърнеш? С какво обичаш да се тъпчеш? Не пиеш и не пушиш.....издигаш ми се във очите(те не са на високо,ниска съм) А колко си висок? | |
|
 | |
Puppet Master Rockplacer

Age : 28 Брой мнения : 2354 Location : Пловдив Интереси : ego trips Рейтинг : 134 Registration date : 15.07.2008
 | Заглавие: Re: Frankie Вто 18 Ное 2008, 21:26 | |
| За малкото време,в което имах възможност да съм покрай теб ,бях като омагьосана  Аз реално не те познавам много добре,но смея да твърдя че си изключителна личност. Харесвам настроенията ти,някак заразни са.Харесвам начинът ти на виждане -имаш интересен мироглед.Кланям се пред това,че се осмеляваш да си поставяш цели и правиш всичко възможно да ги осъществиш.Толкова си ентусиазиран,че този ентусиазъм ти дава криле,притежаваш и вътрешната сила ,която дава сили на тези криле.Притежаваш добротата,обаянието,волята,разбирането и отношението към всичко и всички около теб,желая ти да покоряваш много върхове с тези си качества. Толкова си земен,и в същото време ,някак неземен и нереален. Смятам,че от теб ще стане много добър човек...човек който цени,човек който вижда красивото ,защото дори сега е така  Желая ти успехи в начинанията ти...най-малкото защото ги заслужаваш. И стандартните ми въпроси,без бирата,тъй като не пиеш  Пижама? Гьозум? Пидаль или пизираззь? мдухаххаа или пдахухухахаха ? И по-нататък ще питам още  | |
|
 | |
RockPlace Administrator

| Заглавие: Re: Frankie Вто 18 Ное 2008, 21:40 | |
| @Чайлд: Няма как да не отговоря на теб първо..  Супер много ми хареса това което написа за мен и просто нямам с какво да го опиша. Някой работи ги чувам за първи път и се радвам, че ги казва човек като теб. Много ти благодаря и следващия път като дойдеш ще пия една бира за тебе --- Потник и боксерки Това нешо зелено ли беше.. нито едно хъахъахъахъахъ - owns ---- - Demon_Hunter написа:
- Ще ме наплюеш или прегърнеш?
С какво обичаш да се тъпчеш? Не пиеш и не пушиш.....издигаш ми се във очите(те не са на високо,ниска съм) А колко си висок? Прегърна Сандвичи Споко и без да се издигам ще съм ти над очите. по висок от Аня , а тя е по висока от теб. Смятай в сантиметри.
Последната промяна е направена от Frankie на Сря 08 Апр 2009, 22:40; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
 | |
D(emo)n_Hunter Moderator

Age : 31 Брой мнения : 3540 Location : Плевен Интереси : хирургия Рейтинг : 94 Registration date : 10.11.2008
 | Заглавие: Re: Frankie Вто 18 Ное 2008, 21:43 | |
| 2 39...ясно
Дъвчиш ли дъвка? Имаш ли домашен звяр? Колко ти е IQ-то? Какъв ще станеш като пораснееш голям? Имаш ли розови чорапи? | |
|
 | |
RockPlace Administrator

| Заглавие: Re: Frankie Вто 18 Ное 2008, 21:47 | |
| - Demon_Hunter написа:
- 2 39...ясно
Дъвчиш ли дъвка? Имаш ли домашен звяр? Колко ти е IQ-то? Какъв ще станеш като пораснееш голям? Имаш ли розови чорапи? Малко повече.. Ся ли? Не. Комари колкот щеш. 124 Дядо Мраз Неам | |
|
 | |
heart Advanced

Age : 29 Брой мнения : 122 Рейтинг : -1 Registration date : 29.10.2008
 | Заглавие: Re: Frankie Вто 18 Ное 2008, 22:11 | |
| Здрасти Франки  .Ето и няколко въпросчета от мен: Страх ли те е от провала?А проваляш ли се често?За какво? Лъжеш ли хората?За какво?Често ли го правиш? (имам предвид да лъжеш) Какъв е идеалният приятел за теб? Ще ме оплюеш или прегърнеш?Често ли плюеш хората?А прегръщаш? Колко ти пука за хорското мнение? Завиждат ли ти?За какво? Напускал ли си България?Ако да-къде си ходил,ако не-къде би искал да отидеш? Като пораснеш в България ли смяташ да си останеш или да покоряваш върхове в други държави? | |
|
 | |
Пате Rockplacer

Age : 26 Брой мнения : 1303 Location : Paradise City a.k.a Varna Интереси : Music, RockPlace Рейтинг : 1 Registration date : 12.08.2008
 | Заглавие: Re: Frankie Вто 18 Ное 2008, 22:12 | |
| Франки е голям пич. Като се запознахме, много ме нервеше признавам. С тоя форум ми скъскваше нервичките, защото мислехме еднакво пък говорим различно и не успявахме да се разберем. Сега е другоя че. Обичам го много, много..! Не, всъщност Франки май не съм ти го казвала.. ама наистина много те обичам..! Понякога се усещам как ти досаждам, но нали ти казвам това е от обич!
От кога прослуша рок? Обичаш ли зеления цвят? Съжаляваш ли, че си направил форума? Изреди ми хората (без семейството), на които можеш да разчиташ? Знаеш ли, че ако имаш нужда от нещо винаги можеш да ми звъннеш по всяко време? В ХГ ли искаше да влезеш след 7ми клас? Коя зодия си? И сега.. обичаш ли ме? | |
|
 | |
RockPlace Administrator

| Заглавие: Re: Frankie Вто 18 Ное 2008, 22:27 | |
| - heart написа:
- Здрасти Франки
.Ето и няколко въпросчета от мен:
Страх ли те е от провала?А проваляш ли се често?За какво? Лъжеш ли хората?За какво?Често ли го правиш? (имам предвид да лъжеш) Какъв е идеалният приятел за теб? Ще ме оплюеш или прегърнеш?Често ли плюеш хората?А прегръщаш? Колко ти пука за хорското мнение? Завиждат ли ти?За какво? Напускал ли си България?Ако да-къде си ходил,ако не-къде би искал да отидеш? Като пораснеш в България ли смяташ да си останеш или да покоряваш върхове в други държави? Драсти Не обичам да асе провалям, но не обичам и да споделям за какво се провалям. Често  За майтапа.. Приятел или приятелка???? ми.. да е пич Не плюя.. казах го с ирония.. ми бих те прегърнал. Малко ми пука. Но ако вярно бих се замислил. Деа знам. Ми доста пъти.. Главно на концерти с хора ми. и с семейството лятото ходим в Унгария. Несъм се замислял.. - The Unforgiven написа:
От кога прослуша рок? Обичаш ли зеления цвят? Съжаляваш ли, че си направил форума? Изреди ми хората (без семейството), на които можеш да разчиташ? Знаеш ли, че ако имаш нужда от нещо винаги можеш да ми звъннеш по всяко време? В ХГ ли искаше да влезеш след 7ми клас? Коя зодия си? И сега.. обичаш ли ме? от 3-4 години слушам рок. Кефи ме. Мнооооооооооооооооооооо Няма да го направя , защото ще пропусна някого. Ми надявам се да не те притеснявам с моите си прищяФки. Дам На профила ми има картинка. Мнооо | |
|
 | |
Кънчо Rockplacer

Age : 29 Брой мнения : 530 Location : Тук-таме Интереси : Музика Рейтинг : 23 Registration date : 16.09.2008
 | Заглавие: Re: Frankie Вто 18 Ное 2008, 23:13 | |
| Може ли да ти викам Eddie? (От ЕДМОН-Франсоа) | |
|
 | |
RockPlace Administrator

| Заглавие: Re: Frankie Вто 18 Ное 2008, 23:22 | |
| - Кънчо the Goat написа:
- Може ли да ти викам Eddie? (От ЕДМОН-Франсоа)
Франки по ме кефи  | |
|
 | |
Ania Moderator

Age : 29 Брой мнения : 2011 Location : Wonderland Интереси : pizza Рейтинг : 80 Registration date : 14.07.2008
 | Заглавие: Re: Frankie Сря 19 Ное 2008, 09:25 | |
| Това не му пречи да ти вика Еди xD А сега честито получавате 1000000 въпроси от Аня ^^ 1.Искаш ли да летиш? 2.А какви криле искаш ? (ангелски, прилеп и от двете по едно?) 3.А за какво ти е да летиш? Къде ще отидеш? 4.Варна харесва ли ти? 5.Ще ми помогне ли да изгоря София заради думата "Провинция" 6.А ти какво изобщо мислиш за тази дума? 7.Изброй ми 3 любими песни. 8.Сложи си снимка да та видим къв си ни красавец ^^  9.Следващия път ще ми дадеш ли да те направя на плитки? 10.А мляко обичаш ли? 11.Дразни ли те ,че няма никакъв смисъл във въпросите ми? 12.Защо? 13.Ако някой те заплаши с телбот какво ще направиш? 14.А ако ти си тоя с телбода какво ще кажеш? 15.Защо си сменяш аватарите толкова бързо? на някои хора (мен) им се завива свят! 16.Рисуваш ли? 17.А ще ни попееш ли на следващата форумна. Ама така да застанеш на главно място , а ние да сме те заобиколили ато добри подчинени! 18.Какво бинаправил за 10000 лева? 19.Вампир или Въколак? 20.Радваш ли се,че въпросите свършиха? | |
|
 | |
RockPlace Administrator

| Заглавие: Re: Frankie Сря 19 Ное 2008, 09:56 | |
| - Ania написа:
1.Искаш ли да летиш? 2.А какви криле искаш ? (ангелски, прилеп и от двете по едно?) 3.А за какво ти е да летиш? Къде ще отидеш? 4.Варна харесва ли ти? 5.Ще ми помогне ли да изгоря София заради думата "Провинция" 6.А ти какво изобщо мислиш за тази дума? 7.Изброй ми 3 любими песни. 8.Сложи си снимка да та видим къв си ни красавец ^^  9.Следващия път ще ми дадеш ли да те направя на плитки? 10.А мляко обичаш ли? 11.Дразни ли те ,че няма никакъв смисъл във въпросите ми? 12.Защо? 13.Ако някой те заплаши с телбот какво ще направиш? 14.А ако ти си тоя с телбода какво ще кажеш? 15.Защо си сменяш аватарите толкова бързо? на някои хора (мен) им се завива свят! 16.Рисуваш ли? 17.А ще ни попееш ли на следващата форумна. Ама така да застанеш на главно място , а ние да сме те заобиколили ато добри подчинени! 18.Какво бинаправил за 10000 лева? 19.Вампир или Въколак? 20.Радваш ли се,че въпросите свършиха? 1.Зависи, колко високо ще стигна. 2.Обикновени. 3.На Олимп. Уговорих си среща с Зевс, че нещо му се е бъгнал сървара и трябва го оправя. 4.Ако не живеех тук, нямаше да я харесвам. 5.Зависи.. незнам к'во значи провинция. 6. ... 7. 18 Till i Die , Highway To Hell , Livin' On a Prayer. 8.  9. Нямам желание. 10. Зависи откъде идва. 11. Е аз го търся.. 12. Но идеа. 13. Ще му взема Теллбота, ще си продупча ухото и след т'ва ще му го върна. И после ще бягаме и двамата. 14. Ангард. 15. Щото мозъкът, който го имам в излишък се чуди ко да прай.. и бърка.. 16. Преди. 17. Не, Не обичам да пея.. вообще не ме бива. 18. Ти ми даваш парите и после прая кот кажеш. 19. Нинджа 20. Е.. тамън загрях.
Последната промяна е направена от Frankie на Съб 31 Окт 2009, 15:04; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
 | |
Ania Moderator

Age : 29 Брой мнения : 2011 Location : Wonderland Интереси : pizza Рейтинг : 80 Registration date : 14.07.2008
 | Заглавие: Re: Frankie Сря 19 Ное 2008, 11:10 | |
| Провинция е всичко извън София.... |-( Доообре последен въпрос... явно сичко ти го задават ои за да бъда комерсиална ^^ Ще ме гушнеш ли като се видим? П.П. Не знаех ,че си фен на Джефъфъ ДънХам  | |
|
 | |
RockPlace Administrator

| Заглавие: Re: Frankie Сря 19 Ное 2008, 11:13 | |
| Ми аз няма те гоня.. ти ако доеш ше те гушнем. | |
|
 | |
Sponsored content
 | Заглавие: Re: Frankie  | |
| |
|