|
| | Руто | |
|
+104Purblindd Frankie Roll Ralie sad_but_true_ Thor luna_lovegood Любс !? Katie_Rock Мо7о_ейнджъл Fofo0 Thoughtless EmmyCannibal Petar Motörhead deathrose Доцент Бинева VampireHeart Panda_ tania_92lp Agent Orange PooH Enough Ане Gunslinger^^ Fr0st NoVa midnight walker TheTrooper motorrbreath confined Different~girl fn.0.rd Fallen Angel Йен Kaamos Downingtn Жоро ~different Adept Nienor 4eh1l nikoletito H3r3tiC Линн .Sshizophrenia. Storm Стеф Бавен_Клошар stunnka Pubstomper Shit_For_Brainss Clark Rashugun irrealiste Zupaman Almos7_GoD Selene [KTFB] "Рури" Icarus Лили. I Cum Blood ! Zack fiction-worthy wind Apple antani CrazyGoD Кент Железен eMm Вилито urge.to.smoke Kecko_pld Phantom 1912 Fre3domfighter balduran nameless Щорко krissa fReAkY` Ania D(emo)n_Hunter remy RockPlace dark_soul bellz CrazY Bryan Марто! Алфонсин Немезида littleMICROBE vurkolak4y fonix Илмари Opheliac Влади Пате In_Flames91 wolf-eyes Мия Вильо. Ади_Психаря Puppet Master temples of death Руто 108 posters | |
Автор | Съобщение |
---|
Руто Administrator

Брой мнения : 3990 Location : Пловдив Интереси : Езици, философия, психология Рейтинг : 313 Registration date : 17.07.2008
 | Заглавие: Руто Пет 02 Яну 2009, 00:06 | |
| First topic message reminder :Много обичам да се описвам, но проблемът ми е че все не знам от къде да започна, понеже съм една голяма О, дето не можеш да й хванеш нито началото, нито края. Всъщност нулата изобщо не е никакво число, а даже напротив –тя е най-малкото и най-голямото число едновременно....сама по себе си е нищо, но я сложете десет нули след единицата и ще видите за какво иде реч  Казвам се Руен, но не съм кръстен нито на реката, нито на върха, които носят същото име. Руен е славянският месец септември, така че пак съм на далавера –докато някои хора имат имен ден, аз имам имен месец! Ха кажете сега как да не се чувствам специален Според майка ми съм бил ужасно дете...и аз имам такива спомени! В момента съм на 32 години, но понеже ми липсват първите 2 х 7, реално съм на 18, освен ако пак не съм объркал сметките –хич ме няма с цифрите, но затова пък думите си ме обичкат Мечтател съм, но не и фантазьор (е, ако изключим секса де). Обикновено съм неразбран, но пък доста хора ме обичат, както и аз,струва ми се, обичам повече хора, отколкото мене ме обичат, тъй че няма от какво да се оплаквам. Страхувам се от лошите хора, от собствената си посредственост и от... Бога! Не съм съвършен и не очаквам от никого да бъде съвършен, но си има граници на търпимост все пак. Някои мои приятели ме обвиняват в прекалена скромност, а други –че съм прекалено добър с другите и твърде лош със себе си...то май е едно и също... Спирам до тук, щото като всяка нула нямам начало и край и мога да продължа да си се описвам до Второто пришествие... Много обичам въпросите, особено онези,трудните... и да знаете –никога не лъжа без основателна причина 
Последната промяна е направена от Руто на Чет 08 Апр 2010, 15:01; мнението е било променяно общо 5 пъти | |
|  | |
Автор | Съобщение |
---|
Руто Administrator

Брой мнения : 3990 Location : Пловдив Интереси : Езици, философия, психология Рейтинг : 313 Registration date : 17.07.2008
 | Заглавие: Re: Руто Сря 04 Фев 2009, 23:49 | |
| Хах,не ме разбра  Не ме притеснява колко страници ми е темата... да,радвам се,когато има активност в нея,но за мене е по-важно като цяло,че съм част от Рокплейс  Също така нямам проблем с годините,понеже се чувствам на 18,но след като изчетеш всички глупости в темите за очите на половете и погледнеш темите на по-малките и по-сладките,тогава всъщност разбираш,че в темите за очите се пишат някакви заучени фрази за характера,душевността и т.н. От друга страна не би било правилно както към мен да има интерес от по-малките,така и от мен към тях,така че активността на темата ми си е напълно нормална. Що се отнася до въпросите,задавай ги,само помни отговорите,че нали знаеш -Они ще те изпита  | |
|  | | vurkolak4y Newbie

Age : 30 Брой мнения : 36 Location : BUlgaria/plovdiv Интереси : idvat na momenta Рейтинг : 2 Registration date : 24.01.2009
 | Заглавие: Re: Руто Пет 06 Фев 2009, 20:54 | |
| Хей,рутооо  1.Ако трябва да избираш между приятелите и алкохола ,кое би избрал? 2.Как го постигаш...супер пич си,а според мен хората губят своя хумор и приятелски чуства след 20-тата година... за жалост 3.Ако не си пил бира от 1 седмица и трябва избираш между една дволитрова студена Каменица (през лятото хД ) и кино на някои як филм с 3 яки мацки около теб които са готови на сичко ^^ хД Кое би избрал? | |
|  | | Руто Administrator

| Заглавие: Re: Руто Пет 06 Фев 2009, 22:14 | |
| - vurkolak4y написа:
1.Ако трябва да избираш между приятелите и алкохола ,кое би избрал? Много пъти съм се замислял и осъзнах,че с алкохола запълвам празнота в себе си и ако трябва да избирам между приятелите и алкохола,самият избор и прилагането му в реалността биха запълнили тази празнота,понеже обичам приятелите си! - vurkolak4y написа:
- 2.Как го постигаш...супер пич си,а според мен хората губят своя хумор и приятелски чуства след 20-тата година... за жалост
Това което ми вменяваш за качество,всъщност е недостатък: всеки нормален мъж след двайсет и няколко насочва енергията си и "готиността" си в това да създаде собствено семейство,докато аз съм се вкопчил в тийнейджърството като удавник за сламка и отказвам да порасна... Да,за теб,за вас съм готин и ...супер пич,запазил хумора и приятелските чувства...искам да кажа,че желая да направя следващата крачка в живота си и да продължа да си бъда готин и супер пич,запазил приятелските си чувства,но към настоящия момент си оставам един готин недораслек... - vurkolak4y написа:
- 3.Ако не си пил бира от 1 седмица и трябва избираш между една дволитрова студена Каменица (през лятото хД ) и кино на някои як филм с 3 яки мацки около теб които са готови на сичко ^^ хД Кое би избрал?
На кино обичам да ходя сам.С три яки мацки,готови на всичко бира не ми трябва...пък и не съм голям почитател на бирата... както и на три яки мацки,готови на всичко... и една е достатъчна,стига да ми търпи странностите докато смъртта ни раздели,колкото и банално да звучи 
Последната промяна е направена от Руто на Съб 07 Фев 2009, 01:00; мнението е било променяно общо 1 път | |
|  | | Мия Unique

Age : 114 Брой мнения : 819 Рейтинг : 45 Registration date : 14.07.2008
 | |  | | vurkolak4y Newbie

Age : 30 Брой мнения : 36 Location : BUlgaria/plovdiv Интереси : idvat na momenta Рейтинг : 2 Registration date : 24.01.2009
 | Заглавие: Re: Руто Пет 06 Фев 2009, 22:22 | |
| | |

| Заглавие: Re: Руто Пет 06 Фев 2009, 22:33 | |
| Отговорите ми са мъдри,но не и аз. | |
|  | | Илмари Rockplacer

Age : 30 Брой мнения : 1492 Location : Пловдив Интереси : интересни Рейтинг : 9 Registration date : 24.01.2009
 | Заглавие: Re: Руто Съб 07 Фев 2009, 13:55 | |
| Up The Irons bro Идеалист ли си? Свирил ли си на музикален инструмент? А иска ли ти се? Според теб от какво се нуждае човечеството? Хитлер или Сталин....или брадва и за двамата  Коя порода куче би искал да имаш? Wacken с много приятели, бира и твърдо гориво или Rock Am Ring с много приятели, бира и твърдо гориво?  това успях да измисля за пиж като Руто  | |

| Заглавие: Re: Руто Съб 07 Фев 2009, 14:17 | |
| - Nordri написа:
- Up The Irons bro
Идеалист ли си? Up The Irons Идеалист съм -до болка,щото приемам реалността и дори се възползвам от нея. - Nordri написа:
- Свирил ли си на музикален инструмент?
Не. - Nordri написа:
- А иска ли ти се?
Искам да се науча да свиря на пиано. - Nordri написа:
- Според теб от какво се нуждае човечеството?
От една по-мощна атомна бомба Или от повече любов между хората. - Nordri написа:
- Хитлер или Сталин....или брадва и за двамата
 Присъда до края на вечността -единия в Аушвиц,другия в Сибир! - Nordri написа:
- Коя порода куче би искал да имаш?
Хъски. - Nordri написа:
- Wacken с много приятели, бира и твърдо гориво или Rock Am Ring с много приятели, бира и твърдо гориво?
 Наистина труден избор... Мисля, че Rock Am Ring или пък... офф баси дилемата... с приятели навсякъде е хубаво  - Nordri написа:
- това успях да измисля за пиж като Руто
 Благодаря  | |

| Заглавие: Re: Руто Чет 12 Фев 2009, 22:40 | |
| Никой ли няма да ми честити ранга "Рокплейсър"? СЪРДЯ СЕ И сорка за дабълпоста... | |
|  | | littleMICROBE Rockplacer

Брой мнения : 1417 Location : Избушка на курьих ножках, без окон, без дверей. Интереси : Magical things Рейтинг : 47 Registration date : 03.08.2008
 | Заглавие: Re: Руто Чет 12 Фев 2009, 22:41 | |
| забелязах го  честитооо (sun) | |

| Заглавие: Re: Руто Чет 12 Фев 2009, 23:14 | |
| Благодаря  | |
|  | | Немезида Кака

Age : 35 Брой мнения : 1809 Location : in his heart Интереси : Ania Рейтинг : 61 Registration date : 31.01.2009
 | |  | | Руто Administrator

| Заглавие: Re: Руто Чет 12 Фев 2009, 23:53 | |
| Благодаря ти и на теб  За догонване ако говорим,то тук не сма на състезание... просто бъди редовен потребител -така ще зарадваш шефовете,ще радваш и нас с присъствието си  Останалото идва от самосебе си сякаш *ROCKPLACE ON!* Благодаря отново :bow: | |
|  | | Немезида Кака

Age : 35 Брой мнения : 1809 Location : in his heart Интереси : Ania Рейтинг : 61 Registration date : 31.01.2009
 | |  | | Руто Administrator

| Заглавие: Re: Руто Пет 13 Фев 2009, 00:12 | |
| Бях във втори клас и четох книга за някакъв пътешественик в Африка... Та в книгата бяха поместени думи от езиците на различни африкански племена и аз си купих тетрадка, в която да си записвам думите и много се радвах,когато успявах да свържа изречение на чужд за мене език. После имаше сътресения в семейството и родителите ми не забелязаха афинитета ми към езиците... пък и те бяха на мнение,че трябва да получа НЯКАКВО образование...Както и да е. На 16 гледах Терминатор 2 и бях страшно впечатлен от хлапето -Джон Конър /Едуард Фърлонг/,като същевременно много исках да знам какво се пее в любимата ми метъл музика -желанието ми да подражавам на някого,който ме е впечатлил и желанието ми да разбера музиката напълно ме мотивираха да спестявам от закуски (понеже нашите си мислеха,че се захващам с нещо невъзможно) и да си купя учебници и речници... Аз вярвах,че това е възможно и се трудих сам по 8-12 часа на ден,дори всички около мен да ми казваха,че съм луд...дори и баща ми като се напиеше да ми хвърляше речниците през терасата -аз вярвах и продължавах... Обучавах се сам и сам се подготвих за кандидатстуденския изпит и го взех с 5.50... НЯМА НЕВЪЗМОЖНИ НЕЩА АКО ВЯРВАШ!!! | |
|  | | Немезида Кака

| Заглавие: Re: Руто Пет 13 Фев 2009, 00:18 | |
| Браво....определено някой, който знае какво иска. А кой език си научил сам, с който си кандидатствал? Какви езици владееш все пак?!  | |
|  | | littleMICROBE Rockplacer

Брой мнения : 1417 Location : Избушка на курьих ножках, без окон, без дверей. Интереси : Magical things Рейтинг : 47 Registration date : 03.08.2008
 | Заглавие: Re: Руто Пет 13 Фев 2009, 00:22 | |
| невероятно .. наистина .. знаеш какво искаш де и аз да имах такова желание и воля .. ;х | |

| Заглавие: Re: Руто Пет 13 Фев 2009, 00:25 | |
| @ Forsaken Благодаря  Единственото,което със сигурност знам,че искам е,че искам още В училище учих руски и френски. Сам овладях: 1.Английски -почти като български (само поезия не ме карай да превеждам -аз и на български не я разбирам). 2.Латински -средно ниво. 3.Испански -мога да си потърся работа,да си купя храна и... да си изпрося боя 4.Гръцки -начално ниво. 5. Турски -имам идея за какво става дума. @Микроб  Имаш ги -просто вярвай,че можеш  | |
|  | | Немезида Кака

| Заглавие: Re: Руто Пет 13 Фев 2009, 00:32 | |
| Много добре...моята цел е английският и немският да ги овладея напълно (и работя по въпроса). Иначе във Варна, в ИУ преподават японски, който ми запали интереса...щях да записвам тази година, но понеже си смених специалността реших, че няма да имам време покрай повечето изпити. Курсовете са 2 години и тъкмо 3 и 4 курс ще уча, а после....ще трябва да проуча къде ще мога повече.
Работиш като преводач...от кога? Предполагам, че си харесваш работата? Винаги ли си искал да работиш това?! | |

| Заглавие: Re: Руто Пет 13 Фев 2009, 00:43 | |
| Все повече хора около мен започват да се интересуват от японски,което ме радва -това е територия,все още неизследвана от мен и да познавам такива хора,разширява кръгозора ми (а кой знае -може и аз някой ден да го подхвана)... За английския -ами днес е просто задължителен -езикът на глобализацията,както латинският някога е бил езикът на империята... Немския ме кефи да го изричам,но не и да го слушам Що се отнася до работата ми,не съм точно преводач -по-скоро брокер и в работно време почти не говоря на български... Да,обичам си работата,понеже ми е по специалността,вълнуваща е,динамична,често свързана с пътуване,разполагам със страшно много свободно време,а и доходите ми са доста добри  Бих искал да работя това за себе си,но няма кой да ме остави...ама и така съм доволен,пък един ден... знае ли човек...? | |
|  | | Немезида Кака

| Заглавие: Re: Руто Пет 13 Фев 2009, 00:45 | |
| | |

| Заглавие: Re: Руто Пет 13 Фев 2009, 00:53 | |
| Основното ми беше доста... бурно -смених 7 училища за 8 години... Средното ме записаха нашите в най-близкия техникум -специалност: Металургия. По собствено желание след множество перипетии записах "Английска филология" в Пловдивския,но ми се наложи да прекъсна,понеже последните 2 години ми бяха буквално ад. Надявам се на есен да подновя. | |
|  | | Немезида Кака

| Заглавие: Re: Руто Пет 13 Фев 2009, 00:57 | |
| И тези езици си ги учил сам или на уроци и курсове някъде?! Това е похвално....  | |

| Заглавие: Re: Руто Пет 13 Фев 2009, 01:05 | |
| Сам -никога не съм ходил на уроци (нашите пари за глупости не даваха) | |
|  | | Немезида Кака

| Заглавие: Re: Руто Пет 13 Фев 2009, 01:09 | |
| Имаш ли някакви сертификати или документи? На малкото места, където досега съм била на интервюта за работа, почти виаги са ми искали документ за владеене на език. По немски имам и все много му се радват като го видят понеже всички знаят института, където уча немски ама по английски нямам.
Значи латински си научил сам? Вярно съм чувала, че на някои хора езиците им се отдават... | |
|  | | Sponsored content
 | Заглавие: Re: Руто  | |
| |
|  | | | Руто | |
|
Similar topics |  |
|
Similar topics |  |
| |
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |