Age : 34 Брой мнения : 404 Location : Пловдив Рейтинг : 6 Registration date : 02.01.2009
Заглавие: World of Warcraft Вто 16 Юни 2009, 20:17
Ся за някой може да звучи много досадна тази игра,но пък за някой пък не Но лично за мен е доста интересна,и малко като наркотик,така леко трудно се отказва...играя е от доста време и пак не мога да я откажа...Като цяло играта има доста история,...то като се замисля Warcraft има доста история,като се започне от предисторията на Warcraft,Книгите Warcraft,после и историята от играта Warcraft която е свързана и с тази на книгите и така..общо взето е доста интересна и обширна игра...има 10 раси,има класове,има много разнообразие...играта според мен си заслужава...който го кефи,нека драсне по нещо и да си отворим разговорче на тема Warcraft
Resize Руто
Последната промяна е направена от wolf-eyes на Вто 16 Юни 2009, 21:13; мнението е било променяно общо 1 път
Selene Rockplacer
Age : 33 Брой мнения : 1152 Location : Предимно София О.о Рейтинг : 43 Registration date : 07.04.2009
Заглавие: Re: World of Warcraft Вто 16 Юни 2009, 21:05
Може ли да те помоля да намалиш картинката?? Ако не знаеш как - може ли помощ от модератор/админ, че страницата се разтегля... мерси предварително ^^
Като гледам си играл играта иии можеш ли да кажеш нещо повече за нея като.. графика, развитие.. какви са расите... амм, ако си играл Lineage - кажи разликата...
Защото ми е интересно, а няма да тръгна тепърва да играя WoW, при условие че вече играя Lineage и очаквам Aion ^^
wolf-eyes Fan
Age : 34 Брой мнения : 404 Location : Пловдив Рейтинг : 6 Registration date : 02.01.2009
Заглавие: Re: World of Warcraft Вто 16 Юни 2009, 21:33
Значи,да,мога да ти дам доста инфо,играта общо взето е доста готина,расите са 10..при които са разделени на Алианс(добрите) и Орда(лошите) ...Алианс включва-Хора,Джуджета,Гноми,Нощни Елфии Драенеи.Ордата включват Орк,Трол,Кървави Елфи,Немъртвите,и Таурените.Има Най различни класове,от сорта на Войн( Warrior ) който е принципно мелее герой,както така има и Кастъри от сорта на ( Mage,Warlock)...В играта предимно се правят 3 неща : 1.Questing- Т.е минаваш дадени мисии,след кеото получаваш възнаграждение и Експириънс(опит,той ти трябва за да вдигнеш Левъл-нивото на героя ти) 2.PvP-Player versus Player-т.е това ти е едно от основното нещо в играта.Битката между теб и другите герой в играта...там вече има различни видове битки,има дуели има Батълграундове..и т.н 3.И има и така нареченото PvE..т.е събирате се повече хора и отивате да обивате босове... графиката е доволна,т.е може 1во началоно да ви се стори тъпа,но се свиква
Щорко Rockplacer
Age : 31 Брой мнения : 954 Рейтинг : 30 Registration date : 01.03.2009
Заглавие: Re: World of Warcraft Вто 16 Юни 2009, 22:51
апф.. някой ако иска да се зариби и иска достатъчно инфо мисля, че тука не е достатъчно изчерпателно... мисля малко да пофоворя и аз за играта, ако не възнамеряваш.
Така.. действието се развива в един измислен и доста добре проектиран свят, а именно Азерот.. за историята няма да говора, защото е бая обширна и не мисля, че и цяла вечер писане ше ми стигнат.. (пък и не помна всичко) Има три континента - Калимдор и Източните кралства и в новия експанжън - Аутленд (земя в друго измерение да го наречем) Тоест игровото пространство е голямо.. бих казал ОГРОМНО
Преди започване на играта избирате една от десетте раси (няма да обяснявам, колягата е пояснил) клас, лик, цвят на кожата, бради, прически.. правите си геройчето както ви е кеф и се впускате в приключението..
В началото основната ви работа е да се развивате (да вдигате нивото на героя си, с помощта на разни мисийки ) Постепенно с мисийте можете да се групирате с други играчи, създравайки партия, с помощта на която можете да изпълнявате заедно мисии, споделяте намерената екипировка и делите паричните награди.. правите си лаф.. кръсосвате големия свят и ви е кеф общо взето.. По - нататътк можете да се присъедините към по - големи групи (до 25 човека) наречени райдове.. с тяхна помощ можете да ходите из разни подземия и прочие и заедно да елиминирате големите лошковци заслужили титлата 'бос'
Готино е, че всяка раса е добре пригодена за определен клас герои - да кажем масивните, мускулести таурени (онея, кравоподобните) са най добри в мелето - войник тоест.... имат расово пасивно умение, което им дава +5% жизнени точки на ниво, тоест нещо много полезно при мелетата... малките и симпатични гномчета пък са най добрите магьосници.. специализирани в изкуството на магията те имат расова дарба да получвата няколко процента отгоре на статистиката Интелигентност (ако не се лъжа)
Готино е и развитието на героя - примерно магьосника може да използва силата на огъня, леда и аркейн (тайнствени) магий.. и интересното е, че след десето ниво могат да се развият така наречените таланти, тоест да се специализирате в дадедена област и да използвате точно дадена сила на героя си (давам пример с маговете, щото е най лесно за обяснение ) неговите таланти се делят на ледени огнени и аркейн.. избирате кои да развивате и така получавате различни бонуси към клсаса магия.. тоест ако сте решили да се биете с лед и студ, този вид таланти ви дава повече щети, повече шанс за ктитичен удар, шанс за замразяване на противника, по - бързо правене на магийте а в тази игра - повече време = по - голям шанс за победа
Готино е, че има и професии. тоест всеки герой може да се развие за дадена професия, като по този начин помогне на развитието си или просто припечели малко златце.. както при избора на клас така и тука класа и расата са от значение. различните класове се нуждаят от различна екипировка и от различни сили.. подбира се внимателно, като можете да имате две главни професии, които при правилна комбинацжия работят безотказно.. примерно е прекрасно за един паладин да бъде миньор и ковач - отива зима желязо от някоя миничка, отива в някое градче и си изковава една суперска броня.. аеляк. Така се коват оръжия, брони, правят се отвари.. много работи.
А като споменах и градове.. това е много важно, има столици.. всяка раса си има столица, която е главното място за отдих, развиване на нови магии, купуване на предмети.. а бе най важното.. Готино е, че всяка столица е направена по различен начин и се опитва да презъздаде излъчването на дадената раса., Примерно на Орковете е много яка - всичко прилича на един голям лагер, всичко е в бойна готовност.. яко е.. или примерно на Таурените - ттотеми, палатки.. а бе, яко е направено всичко, препоръчвам играта на всеки, който има повече време и пари, защото за да се играе в оригинален сървър се плаща, пиратските не са оферта..
Както каза wolf-eyes, играч срещу играч е важна опция в играта.. изправяте се срещу противник от 'другите' защото Алианса имат вражда с Ордата и за това когато се засечат се млатят.. примерно не можете да се бият алианс с алианс или орда с орда освен със съгласието на двата играча.. Та.. след като се сбиете с противниковия играч вие развивате своите бойни умения, постепенно се развиват тактики срещу точно опделен клас..и след като го убиете получавате чест, чрез която можете да закупувате елитна екипировка, печелите уважението на дадена област (защото няма само столици в играта, има и селца и общности..) разбира се колко е силен самия играч.. интересно е също, че има и бойни полета (battleground) при които два отбора (алианс и орда) мерят сили.. има различни видове батълграунд, като например да се завсеме една територия от едните, докъто другите я защитават.. и така, различни видове има както казах..
та това имам да добавя,
Приятна игра
wolf-eyes, надявам се да не се изнервиш ако ти бърникам из темата, казваш и трия мнението
Последната промяна е направена от Finrod на Вто 16 Юни 2009, 22:58; мнението е било променяно общо 1 път
Руто Administrator
Брой мнения : 3990 Location : Пловдив Интереси : Езици, философия, психология Рейтинг : 313 Registration date : 17.07.2008
Заглавие: Re: World of Warcraft Вто 16 Юни 2009, 22:55
Няма за какво да се нерви - темата е отворена и всеки може да коментира в нея както намери за добре (без да нарушава правилата, разбира се).
Илмари Rockplacer
Age : 31 Брой мнения : 1492 Location : Пловдив Интереси : интересни Рейтинг : 9 Registration date : 24.01.2009
Заглавие: Re: World of Warcraft Вто 16 Юни 2009, 22:56
I love WoW
Bryan King of Spammerlandia
Age : 30 Брой мнения : 4538 Location : Somewhere in time Интереси : Girls,Girls,Girls.. Рейтинг : 133 Registration date : 13.07.2008
Заглавие: Re: World of Warcraft Вто 16 Юни 2009, 23:03
играта за мен е квадратно анимационно филмче не ми харесва но темата е добра +
Вилито Rockplacer
Age : 30 Брой мнения : 1746 Location : Плевен :) Интереси : музика (: Рейтинг : 9 Registration date : 12.06.2009
Заглавие: Re: World of Warcraft Вто 16 Юни 2009, 23:24
аа по едно време бях луднала по това от сутрин до вечер ... бях се сраснала 2 седмици с компа .. спах по 3-4 часа и пак .. а бях само на 12 доколкото помня я играех зарад момче xD въъй
Щорко Rockplacer
Заглавие: Re: World of Warcraft Вто 16 Юни 2009, 23:30
Брех таз любов.. аз играх игри от любов към самите тях Иначе играта гледам да не се пристрастявам много, щото ше зема да си навлека поредния провал, пък и не ми се плаща за да играя.. а и отделно трябва да си купя игрите.... аа ня да се пристрастявам
wolf-eyes Fan
Заглавие: Re: World of Warcraft Сря 17 Юни 2009, 00:02
Finrod, споко пич,темата е отворена както Руто каза,искъм да е една успешна и обсъждана тема... пишете всякакво инфо Дори доста ми помогна с даването на малко информация,щото нещо ме мързеше одеве
KissForAvq Newbie
Age : 29 Брой мнения : 3 Location : Видин Рейтинг : -1 Registration date : 17.06.2009
Заглавие: Re: World of Warcraft Сря 17 Юни 2009, 02:41
квадратно анимационно филмче това би го казал някой, който не е и играл между другото това емотиконче е от wow сещате ли се оня Куест от Танарис с елексирите
Използвай EDIT бутона! ~Puppet Master
wolf-eyes Fan
Заглавие: Re: World of Warcraft Сря 17 Юни 2009, 10:12
KissForAvq написа:
квадратно анимационно филмче това би го казал някой, който не е и играл между другото това емотиконче е от wow сещате ли се оня Куест от Танарис с елексирите
Използвай EDIT бутона! ~Puppet Master
Дам сещам се
Щорко Rockplacer
Заглавие: Re: World of Warcraft Сря 17 Юни 2009, 19:10
KissForAvq написа:
между другото това емотиконче е от wow сещате ли се оня Куест от Танарис с елексирите
Нее, тва е танцуващ ъндед, те така танцуват.. Наши хора
Вилито Rockplacer
Age : 30 Брой мнения : 1746 Location : Плевен :) Интереси : музика (: Рейтинг : 9 Registration date : 12.06.2009
Заглавие: Re: World of Warcraft Сря 17 Юни 2009, 20:12
йееах ъндедите са метяляги
wolf-eyes Fan
Заглавие: Re: World of Warcraft Сря 17 Юни 2009, 22:07
То бтв Ордата имат Дет метъл групаа вокала им е орк
Илмари Rockplacer
Age : 31 Брой мнения : 1492 Location : Пловдив Интереси : интересни Рейтинг : 9 Registration date : 24.01.2009
Заглавие: Re: World of Warcraft Сря 17 Юни 2009, 22:41
мдам, L70ETC (Level 70 Elite Tauren Chieftan)
СУПЕР КЪРТАЧКА!!
wolf-eyes Fan
Заглавие: Re: World of Warcraft Чет 18 Юни 2009, 22:46
Хаха,да това между другото са едни от малкото клипове и песни..който се интересува за дугите мога да ги линкна
Corey Taylor Newbie
Age : 33 Брой мнения : 30 Location : Варна Интереси : Metal, Beer, Headbanging Рейтинг : 1 Registration date : 22.06.2009
Заглавие: Re: World of Warcraft Нед 28 Юни 2009, 14:32
Power of The Horde ! Alliance sux Играя откакто е излязла (нямам живот лол)
CrazY Rockplacer
Age : 33 Брой мнения : 2383 Location : ПЛОВДИВ Интереси : Палатки, забавление, плуване, пиене... Рейтинг : 82 Registration date : 15.12.2008
Заглавие: Re: World of Warcraft Нед 28 Юни 2009, 19:20
смях
wolf-eyes Fan
Заглавие: Re: World of Warcraft Нед 28 Юни 2009, 20:02
Хахах Ваньо...много як клип не го бях гледал
I Cum Blood ! Fan
Age : 31 Брой мнения : 597 Location : Пловдив Интереси : ПС , Музика , Запознанства , Жени Рейтинг : 8 Registration date : 09.06.2009
Заглавие: Re: World of Warcraft Чет 30 Юли 2009, 15:11
Спрях да ирая играта преди няколко месеца . Просто имах по важни работи от колкото да рейдвам и.т.н . Не отричам играта има много разнообразност относно развитието на героя но някои казват " е да то е тъпо така като станеш 70 (вече с лич кинг 80) левел и няма какво да правиш " точно обратното е когато стигнеш максимума от левелите става наи интересно . Започваш да рейдваш , събираш айтъми е според зависи развитието на героя ПВП , ПВЕ и.т.н . Не казвам че докато вдигаш лвл е сучно пак е интересно но си е друго да се събереш с по големите като левели герои . Като Цяло играта е супер
Пешо Advanced
Age : 28 Брой мнения : 172 Location : Варна Рейтинг : 2 Registration date : 07.08.2009
Заглавие: Re: World of Warcraft Пон 10 Авг 2009, 23:59
те ъндетите най много не кефят особено женските ^^ :Д според мене ролчовете са рулзз :Д:Д:Д:Д
nutshell Advanced
Age : 30 Брой мнения : 175 Location : Варна Рейтинг : 10 Registration date : 14.04.2009
Заглавие: Re: World of Warcraft Вто 11 Авг 2009, 01:56
Не разбирам грам от играта, ама е защото не съм се и интересувала, правили са жалки опити да ми обясняват, бла-бла, няма значение, причината да пиша в темата е тази
качеството съкс, но..епизодът е култов.
Щорко Rockplacer
Заглавие: Re: World of Warcraft Вто 11 Авг 2009, 02:33
О, епизода е ненормален
Иначе за да можеш да постигнеш нещо в играта ти трябва много време. Ама наистина много.
Selene Rockplacer
Age : 33 Брой мнения : 1152 Location : Предимно София О.о Рейтинг : 43 Registration date : 07.04.2009
Заглавие: Re: World of Warcraft Вто 11 Авг 2009, 08:35