Age : 34 Брой мнения : 404 Location : Пловдив Рейтинг : 6 Registration date : 02.01.2009
Заглавие: World of Warcraft Вто 16 Юни 2009, 20:17
First topic message reminder :
Ся за някой може да звучи много досадна тази игра,но пък за някой пък не Но лично за мен е доста интересна,и малко като наркотик,така леко трудно се отказва...играя е от доста време и пак не мога да я откажа...Като цяло играта има доста история,...то като се замисля Warcraft има доста история,като се започне от предисторията на Warcraft,Книгите Warcraft,после и историята от играта Warcraft която е свързана и с тази на книгите и така..общо взето е доста интересна и обширна игра...има 10 раси,има класове,има много разнообразие...играта според мен си заслужава...който го кефи,нека драсне по нещо и да си отворим разговорче на тема Warcraft
Resize Руто
Последната промяна е направена от wolf-eyes на Вто 16 Юни 2009, 21:13; мнението е било променяно общо 1 път
Автор
Съобщение
R0cky Newbie
Брой мнения : 42 Рейтинг : 2 Registration date : 20.06.2009
Заглавие: Re: World of Warcraft Пет 14 Авг 2009, 21:25
Брат ми доста е зарибен по нея..Чудя му се..Все разправя,че тази игра не е за мен,защото е стратегитечска и доста трудна-така е..веднъж пробвах,ама какво направих и аз не разбрах..
I Cum Blood ! Fan
Age : 31 Брой мнения : 597 Location : Пловдив Интереси : ПС , Музика , Запознанства , Жени Рейтинг : 8 Registration date : 09.06.2009
Заглавие: Re: World of Warcraft Чет 20 Авг 2009, 20:35
хахахах клипчето на саут парк и WoW ме разби направо много яко :Д
Гост Гост
Заглавие: Re: World of Warcraft Чет 20 Авг 2009, 21:27
играта е доста яка .да си призная и аз съм я играл даже наскоро пак бях си инсталнах ама зарад някъв шибан па4 3.2 ми се бъгна.. но ина4е я харесвам. играх я около 1 година и наи добрите ми херота бяха Mage и Hunter :}:}}}}но ся играя Warcraft 3 ако има някои навит за дота или ангел арена да пише в скупе Embi4a__
Selene Rockplacer
Age : 33 Брой мнения : 1152 Location : Предимно София О.о Рейтинг : 43 Registration date : 07.04.2009
Заглавие: Re: World of Warcraft Пет 21 Авг 2009, 17:41
От 2 дена не мога да спра да ги слушам....
antani Unique
Age : 29 Брой мнения : 958 Location : Пловдив Интереси : Hardcore,Japan,World of Warcraft Рейтинг : 25 Registration date : 06.02.2009
Заглавие: Re: World of Warcraft Пет 21 Авг 2009, 17:51
Мад Кал прават най-яките клипове и песнички на WoW
I Cum Blood ! Fan
Age : 31 Брой мнения : 597 Location : Пловдив Интереси : ПС , Музика , Запознанства , Жени Рейтинг : 8 Registration date : 09.06.2009
Заглавие: Re: World of Warcraft Пет 21 Авг 2009, 18:03
ахах баси яките песни дето са направили : Д:Д 3-тият клип най много ме кефи
Selene Rockplacer
Age : 33 Брой мнения : 1152 Location : Предимно София О.о Рейтинг : 43 Registration date : 07.04.2009
Заглавие: Re: World of Warcraft Съб 22 Авг 2009, 19:16
Там та та тааааааам Малко по-сериозни неща, свързани с играта.
Очаква се новия експанжън - Cataclysm В него освен останалите кирии, вдигането на граничния левъл и още хилядите куестове има 2 нови раси: Goblin Worgen
Мен лично worgen-ите ме кефят повече Има обаче един глобален проблем. Никъде няма дори concept work на женски worgen... това възмущава всички момичета, имащи нещо общо с играта, както и 50% от момчетата. Надяваме се повече да приличат на draenei-ките отколкото на женските tauren-и
Последната промяна е направена от Selena на Съб 22 Авг 2009, 19:24; мнението е било променяно общо 1 път
Corey Taylor Newbie
Age : 33 Брой мнения : 30 Location : Варна Интереси : Metal, Beer, Headbanging Рейтинг : 1 Registration date : 22.06.2009
Заглавие: Re: World of Warcraft Съб 22 Авг 2009, 19:23
Най са ми интересни новите класове. Най-накрая има human hunter, gnome priest, има даже и tauren paladin което е абсолютна простотия, ма карай да има
antani Unique
Age : 29 Брой мнения : 958 Location : Пловдив Интереси : Hardcore,Japan,World of Warcraft Рейтинг : 25 Registration date : 06.02.2009
Заглавие: Re: World of Warcraft Съб 22 Авг 2009, 19:36
Мен пък не ме кефи експанжъна...напрайха 200 експанжъна и тва е. Да си изтриеш играта сваляй 5 експанжъна и инсталирай..пфф..пък и новите раси СЪКС !!!
ква работа имат въркулаците при алианса? или джужетата при орда?
Ако махнат злите лица на джуджетата може да разменят местата в орда и алианса... И като гледам Близърд нямат нови идей за инстанций и от лич кинг експанжъна започват да връщат старите инстанций на мода отново...но както и да е...
Corey Taylor Newbie
Age : 33 Брой мнения : 30 Location : Варна Интереси : Metal, Beer, Headbanging Рейтинг : 1 Registration date : 22.06.2009
Заглавие: Re: World of Warcraft Съб 22 Авг 2009, 19:47
Новата раса на ордата не е джудже а гоблин Върколаците са всъщност хора от западналото преди много години кралство Гилнес (намира се под Silverpine Forest). Преди архимагът Аругал да започне да прави експерименти върху вълци с цел защита от scourge-a кралството е подкрепяло алианса. След загубата на контрола над болестта кралството е отценепно от света чрез огромна стена, чиято порта се разрушава вследсвие сеизмичната дейност съпътстваща експанжъна.
antani Unique
Заглавие: Re: World of Warcraft Съб 22 Авг 2009, 20:03
Да бе знам споко имам книгите Ама просто ша ми е някво тъпо да вида вълк в t6 или t7.5 просто не си го представям. Даже и незнам какви класи може да прави сичко е толкова тъпо и смешно...И винаги съм се чудил защо в силвърпине форест има порта и отдоло не може се посочи на картата
Corey Taylor Newbie
Заглавие: Re: World of Warcraft Съб 22 Авг 2009, 20:08
Мдаа наистина може да е смешен в сетовете, то малко тауренска работа полу човек полу животно, ама поне на rouge ще му отива според мен Въпреки това май тази раса най ми допада сигурно защото харесвам вълци
antani Unique
Заглавие: Re: World of Warcraft Съб 22 Авг 2009, 20:28
Хаха да на роуга много ще му отива...много яко държи чикийките
Гато гледам анаунцмент трейлъра сичко става в лава и ще е малко тъпо за мен...пък и от къде се заобикаля...? Гледам, че darkshire на енфлите става разрушен и от къде ще си правят те куестове?
И нз дали ша е яко или тъпо ама щом можеш вече да си джъдкаш с летящи маунтове в Азерот...малей...
хм ама най-тъпото е че близард немой се пре да прай пачове...само прай прай и после експанжъни..найстина след 3 год ша са общо 1 ЛоЛ с 6 експанжъна и сичко ще е към 30-40 ГБ неинсталирано. И цялата карта ще е препълнена с глупости нови остови и континенти. Сиг ще има още 1 Аутланд ама...пффф
Corey Taylor Newbie
Заглавие: Re: World of Warcraft Съб 22 Авг 2009, 20:51
Да наистина си прав. Прекаляват с издаването на продукти. Или са я закъсали или искат още кинти. Но като се замислиш историята на играта е толкова богата че винаги имам какво ново да се сложи.
antani Unique
Заглавие: Re: World of Warcraft Съб 22 Авг 2009, 21:04
Има и какво още се прибави в историята не забравяй !
Още щом пуснат нов диск за 1 час правят над 1 милион...
И много бързо издават пачове...дайте 1 експанжън на 3 години и 1 пач на 3 месеца ще е по-добре.... 3.1.0 до 3.1.3 има 4 пача който ги направиха за половин месец...
ии хаха до де го пишех забелязах че са написали, че вече има 3.2.2 PTR пач ОЛЕЕ НЕЕ до преди 30 мин го нямаше тва а до преди 2 дена и 3.2.0а...пффф омръзна ми само да ъпгрейдвам...
Хора къде играете WoW в кой сървър? Аз играя в Близард в реалм: Нептулон...
ЕДИТ: и пак сега видях че PTR (пробния) пач е само 1.4 ГБ...аз ще си мълча....
Corey Taylor Newbie
Заглавие: Re: World of Warcraft Съб 22 Авг 2009, 23:12
С един приятел делихме акаунт. Вдигнах 70 орк шаман енхансмент в алакир ама спрях да ирая. Иначе сега с едни приятели търсим хубав пре-бц сървър ама има много малки такива, а пък свестните се броят на пръстите на едната ръка.
dissolved girl. Newbie
Брой мнения : 31 Рейтинг : 0 Registration date : 21.08.2009
Заглавие: Re: World of Warcraft Съб 22 Авг 2009, 23:26
ааа, нов експажън, ебати о.о аз не съм се наиграла на wotlk ;d ;d обичам wow, по едно време бях аааадски зарибена, сега не играя особено ..
но world of warcraft > all. обичам, обичам, обичам ! най-любимите ми герои бяха паладинка и друидка {: на мейдж не се кефя много, ама и те са готини.
antani Unique
Заглавие: Re: World of Warcraft Съб 22 Авг 2009, 23:46
какво значи пре-бц? TBC? Аз преди 3 месеца спрях в да играя в ретайла щот сяк година лятото ми омръзва да играя на игри квито и да са...и няма смисал да плащам. Иначе си поцъквам в wow.spermik.info много добър wow wotlk 3.1.3 съвър...
От както започнах да играя ЛоЛ преди 5 год си направих много герой, но с 1 най-много ми хареса и до сега съм с неяго ---> ДРУИД <--- Не мога да заменя никоя друга класа за него. Найт елф - друид - хеалът - The BEST !
Corey Taylor Newbie
Заглавие: Re: World of Warcraft Нед 23 Авг 2009, 12:09
Точно така night elf druid на ресторейшън е heal манията С такъв играя и съм мейн хеалер в гилдията. ХОТ-овете са страшна работа Даже май 1вия ми герой беше баланс друид. Пък сега играя pretbc демек до 60 левел а дарк портал-ът е затворен. cWoW е сървъра ама в левелинг реалма сме 20 човека. Все пак е яко, ходим по старите инстанции Molten Core Zul Gurub такива вече забравени места.
antani Unique
Заглавие: Re: World of Warcraft Нед 23 Авг 2009, 12:14
Хаха и аз съм майн хелъв в гилда. По-добър съм и от поповета даже Кат почна да спама Ноуриш нон стоп и регена на маната както ми е голям хабене няма Сега 1 месец преди да дойде новият експанжън ще започна да плащам отново и да поиграем. И от новия експанжън ще си дигаме до 85 лвл
Corey Taylor Newbie
Заглавие: Re: World of Warcraft Нед 23 Авг 2009, 14:00
Ехх и на мене ми се вдига в близард ама нямам време за сериозна игра. Пък много искам да видя новия облик на света и ест новите раси. Май ще чакам да излезе що годе свестен пиратски сървър, а до тогава има време
Пешо Advanced
Age : 28 Брой мнения : 172 Location : Варна Рейтинг : 2 Registration date : 07.08.2009
Заглавие: Re: World of Warcraft Вто 25 Авг 2009, 14:12
:Д
wolf-eyes Fan
Age : 34 Брой мнения : 404 Location : Пловдив Рейтинг : 6 Registration date : 02.01.2009
Заглавие: Re: World of Warcraft Пет 25 Сеп 2009, 02:10
ДОГОДИНА НОВ ЕКСПАНЖЪН,казвам го за запалените,който не е разбрал !!
Selene Rockplacer
Заглавие: Re: World of Warcraft Съб 26 Сеп 2009, 14:23
Ако говориш за Cataclysm - споменах вече (предната страница) Иии ако намерия как ще изглежда женския worgen - кажи, щото сън не ме лови...
I Cum Blood ! Fan
Заглавие: Re: World of Warcraft Съб 26 Сеп 2009, 15:14
новата лол изобщо не ми допада близард много избързаха и ще я превърнат в едно голямо нищо